GoodPR bjöd in till bloggträff!

GoodPR bjöd in till bloggträff!

_MG_3259

Igår hade jag den stora äran att få spendera kvällen med GoodPR och ett gäng underbara skönhetsbloggare på Scandic Clarion Sign där GoodPR presenterade produkter och nyheter från OPI, Nashi & Vision Haircare bland annat!

Untitled-1

Det bjöds på mängder av godis, frukt och vin och alla skönhetsbloggare fotade ivrigt alla nya lack från OPI!

_MG_3228

Good greif!, To be or not to beagel, Who are you calling bossy?!?, Where’s my blanket???

Det var länge sen vi i sverige fick ta del av en halloweenkollektion men i år får vi det – OPI Peanuts Halloween collection som är inspirerad av Peanuts (snobben) och kommer i en minikollektion med 4 lack! De två glitterlacken med svart bas lockar otroligt mycket! Finns i butik från och med Oktober 2014 och kommer kosta 155sek styck.

_MG_3243

The power of pink & Mod about you

Även detta året släpper OPI en pink of hearts kollektion till stöd för bröstcancerfonden!  Finns ute i butik i Oktober 2014.

Untitled-2

Linda & jag som sippar på vårt vin och älskade Tina som spexar i bakgrunden ♥  Jag har alltid lika roligt med alla underbara skönhetsbloggare och jag är överlycklig att jag titt som tätt kan åka på event även fast jag har en bit att åka! Bilden är tagen av Sara

7 svar på ”GoodPR bjöd in till bloggträff!

  1. Så vackra lack! Dock ser rosabandet lacken mer ut att vara nått för mig än de andra :P Meeen, jag köpte ju förra året så de får funka i år med :D hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *