IDUN Minerals Puder TUVA är inte längre Limited Edition – yeey!

IDUN Minerals Puder TUVA är inte längre Limited Edition – yeey!

_MG_8802_MG_8797 _MG_8801

Om produkten: Tuva är ett pressat puder med oljeabsorberande egenskaper och mattar ner samt fixerar makeup. Passar alla hudtyper, även känslig hy. 259sek men finns för 199sek hos apotea.se just nu!

Min åsikt om produkten: Jag blev så ledsen när jag insåg att detta var en limited edition produkt från 2013 och helt överlycklig när jag fick veta att Idun Minerals tagit in detta pudret i sitt ordinarie sortiment! :D Ett av dom bästa nedmattade pudren som jag har testat och även om det är lite pricy så tycker jag att det är värt det! Jätteroligt dessutom att jag lyckats hitta ett naturligt puder som fungerar så otroligt bra på mig :) Jag blir lite småblank men sminket sitter och de dagar jag har känt mig übersvettig i sommar och trott att jag ser ut som en flottig pizza i ansiktet så nepp! Basen har suttit bra och jag är inte ens i närheten av så blank som jag trott att jag ska vara :)

Betyg: 5/5
Köpa igen: Inne på min andra dosa :)

5 svar på ”IDUN Minerals Puder TUVA är inte längre Limited Edition – yeey!

  1. Älskar också detta! Tack för att du berättade att de tagit in denna i ordinarie sortimentet för min är snart slut :) Det är det enda pudret jag använder! Synd bar att förpackningarna antingen är svåra att få upp eller att de går sönder så lätt :(

    1. Va? Jag har inte haft problem att varken öppna eller att det gått sönder och jag är inne på mitt andra :/ Typiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *