Grymt erbjudande hos frozza.se

Grymt erbjudande hos frozza.se

Just nu har frozza ett grymt erbjudande i sin webbshop. Dom ska göra en lagerrensing för att få plats med höstens nyheter och man får därför dubbelt upp för pengarna under 26/8 och 27/8! :D

Det vill säga att om du handlar i deras butik idag eller imorgon så får du produkter för minst samma värde som du handlat för. Vilka produkter det blir är dock en överraskning, det blir i alla fall någon/några av de produkter som ni kan se i butiken.

Med andra ord. Handlar du för 300:- så skickar frozza med ytterligare produkter för 300:- och handlar du för 400:- så får du produkter för 400:- osv.

Själv äger jag bland annat halsbandet på bilden här ovan, ett av mina stora favoriter numera. Älskar långa halsband! :D Finns bland annat i deras webbshop på sista sidan under halsbanden. I love it.

5 svar på ”Grymt erbjudande hos frozza.se

  1. Hi hi jo kan juh vara därför :P Kanske känns liiite mer avslappnat att prata till mig ;) När tänker du pallra dig hemåt igen då? :P Tack btw :P puss

  2. Måste erkänna att jag nyttjade erbjudandet du tipsade om och eftersom jag blev så nerkärad i halsbandet du har på bilden beställde jag ett sånt! :) Gillar din smak med andra ord då ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *