Svar på era frågor del 2.

Svar på era frågor del 2.

Ska snart åka in till centralen så jag hinner hämta ut min biljett och så jag slipper stressa på tåget med all min jäkla packning. Ska bli skönt att få komma hem lite.

Fråga från Yamina – Hur får man prenumenanter?? Alla har det och jag fattar typ nada?!
Svar – Prenumenanter, jag antar att du menar på bloggkoll? :) För att få prenumenanter på bloggkoll så måste fin blogg vara till lagd på bloggkoll, vilket du gör enkelt på deras sida :)

Fråga från MariVarför döpte du blogen till Wysteriia? (Har alltid undrat det :P)
Svar – Namnet Wysteriia har jag fått från en my little pony som heter Wysteria :) Jag har alltid gillar my little pony’s och tidigare så samlade jag på My little ponys generation 1 (dom som kom på 80 talet). Fastnade för namnet helt enkelt. Ponyn Wysteria har fått namnet efter blomman Wisteria. Många tror att jag fått Wysteriia från Wisteria lane, men så är inte fallet ;)

Fråga från PernillaHur många läsare har du per dag?
Svar – Jag har mellan 600 – 1000 unika besökare per dag.

Fråga från ems Hur länge har du varit singel, och letar du efter någon kille just nu, eller trivs du som singel? =)
Svar – Jag tror faktiskt jag har varit singel i hela 1 o ett halvt år. Låter som en evighet, har aldrig varit singel så länge men det är nog enbart nyttigt för mig :) Jag trivs som singel men samtidigt så gör jag inte det. Det är klart att jag som många andra vill hitta "the one" att dela livet med :)

Fråga från Evelina – Vilken är din favoritfärg? ;D
Svar: Svart är för mig en klassiker, funkar alltid. Annars gillar jag starka färger som blå, lila och röd väldigt mycket!

Fråga från MelissaVilket blir ditt nästa köp? :)
Svar: Jag önskar verkligen att jag kunde svara en systemkamera på denna fråga, men det känns som att det tyvärr kommer dröja ;)

Fråga från Elin jag undrar varför du inte ler på dina fotomodellbilder? Jag tror inte jag har sett en enda bild där du ler, inte ens med stängd mun. Du är en jättevacker modell, men du skulle vara ännu vackrare om du log lite mer också ;)
Svar – Anledningen till att jag ler är för att jag oftast fotar åt fashion hållet, det är inte ofta fashionmodeller ler på bild. Titta på vilken reklambild som helst – modellerna ler inte :) Tittar man i en modekatalog som ex. Ellos så ler vanligtvis modellerna, men det är också en helt annan typ av bild. Sedan ser jag tyvärr bättre ut på bild när jag inte ler ;) Oftast så vill fotografen att jag inte ska le på bilderna :) Jag har några där jag ler, har säkert publicerat några i bloggen tidigare :)

Fler svar på era frågor kommer senare :) Undrar ni fortfarande över något så fråga gärna i detta inlägget så dyker det upp ett svar här i bloggen senare! ;D

Tycker ni får vara duktiga på att kommentera nu så jag har något att läsa när jag kommer hem! :P

5 svar på ”Svar på era frågor del 2.

  1. åh, vad kul det hade varit att träffa dig. men vet inte hur jag ska göra.. känner mig stressad för måste maila tillbaks snart :P haha

  2. sv: Ja, vissa dagar 7 och idag var den skönaste dagen. Bara 4 lektioner, rekord liksom! Men jag visste redan i förväg att den här årets schema skulle inte vara soft.

    Intressanta svar och frågor. Var kul att läsa:)

  3. ooh tack för svaret på min fråga :) kan enbart hålla med dej där. jag kom ur ett förhållande på 2 ½ år för 5 månader sen… och nu känner jag att jag måste va singel länge, för att laga mej själv och ja, bara va ensam.. singel! för när jag väl sitter där med ring på fingret och barn i famnen kommer jag ångra mej om jag inte levde singel-livet fullt ut … men det gör jag nu. "the one" kan man hitta senare ;) han kommer, han kommer :] KRAAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *