Guerlain Rouge Automatique Lipstick 121 Rouge D’enfer

Guerlain Rouge Automatique Lipstick 121 Rouge D’enfer

_MG_6102_MG_6103_MG_6106_MG_6113_MG_6115Ljuvliga Guerlain Rouge Automatique Lipstick 121 Rouge D’enfer ♥ Guerlain är ett märke som jag inte direkt testat jättemycket då priserna på produkterna och min plånbok inte är riktigt överens ;) Guerlain andas lyx och förpackningarna är alltid (dom jag har sett) så jäkla fina! Så även Rouge Automatique hylsan, underbart lyxig i guld! Rouge Automatique ska vara det första läppstiftet utan lock och som kan skruvas upp med en hand, så smidigt!

_MG_6125 _MG_6131
Guerlain Rouge Automatique Lipstick 121 Rouge D’enfer
 it´s so pretty! ♥ Rubinröd med en gnutta glans! Jättefin färg och jag älskar den här typen av rött! Jag är jättenöjd med mitt köp av Guerlain Rouge Automatique! Detta läppstiftet kostar mellan 300-350sek, på feelunique.com kostar ett Rouge Automatique just nu cirka 320sek!

Tyvärr så är det numera jättesvårt att hitta Guerlain i Sverige! :( Sephora verkar vara återförsäljare men jag tror att både kicks (dom hade utförsäljning tidigare) och Åhléns inte har Guerlain längre? Ni hittar i alla fall Guerlain hos Feelunique.com och där kan ni välja att se priserna i SEK om ni vill! Dom skickar dock från Jersey vilket innebär att man kan få betala moms om man beställer för över 300sek men när jag beställt därifrån så har det inte hänt mig. Och vad jag kan läsa mig till i olika forum om feelunique.com så kan man maila dom bild på kvittot att man fått betala för att hämta ut sitt paket så betalar dom tillbaka. Så känner ni er osäker och funderar på att lägga en order där kanske det är smart att maila dom innan och dubbelkolla hur det ligger till. Men jag har inte behövt betala något vid tidigare beställningar men då kanske jag enbart haft tur! Jag själv hade ingen aning om detta!

Blev visst ett långt tillägg om feelunique.com där ;) Vet ni något annat ställe man kan hitta Guerlain på så tipsa gärna mig! I need to know! :)

Ett svar på ”Guerlain Rouge Automatique Lipstick 121 Rouge D’enfer

  1. Åh härligt läppstift! Färgen är super! Jag köpte tre olika Guerlainprodukter i somras via taxfree (3 för 2!) men har bara sett detta på Sephora och taxfree numera. Förr fanns det på de stora varuhusen, jättesynd tycker jag!!
    Ha en fin måndag! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *