Haha i love it! ;)

Haha i love it! ;)


Haha jag är ju så jäkla snygg ;) Det är goa emeliecarin som har ritat av mig (eller hur man nu säger?) och jag måste säga att jag älskar den! Haha hon kunde inte ha valt en bätte bild eller hur?! ;) Det är den HÄR bilden från juldagen som hon ritat av ;) Hahahaha gud det är så jag har lust o skriva ut den o slänga upp den på väggen! *asg* ;D

Tack vännen för att du gav mig ett jättebra avslut på min dag och tack för de fina orden! :D

Nu ska jag gå och sova, vi ses imorgon allihopa! ;D Puss på er :)

23 svar på ”Haha i love it! ;)

 1. haha shit vilken nice ;)

  håller med, det är ganska dyrt! Jag vet liksom inte ens vilka alla band är, känner bara till Manson, children of bodom (mitt favoritband!) DBA, bring me the horizon, disturbed typ. Fast man kunde vinna biljetter ;) inte stor chans att man vinner men försöka duger eller vad man nu säger :)

 2. Skitsnyggt.. Kul att jag fick vara med bland dina vänner.. Jag funderar ofta på att jg ska utöka mina länkar på min sida oxå, men det blir aldrig av. Men en dag kasnke du oxå hamnar där :)

 3. Hi hi…den där var söt!

  Sv: ja jag mår lite bättre vilket hänger ihop med skolan. (har fått 2 betyg som var bra) Rosenrot tror jag hjälper men måste äta dem ett tag för att se hur de är på lång sikt. Jag "rapporterar" senare om de hjälper :-)

 4. Sv: Axe kommer ut med en ny doft och i samband med det så skall det ordnas en fest på Sturecompaniet. Bilden kommer bli svin cool och skall användas som inbjudan och i annonser :)

 5. Jag är helt övertygad om att den kommer passa dig skiiitbra!! :D

  Jaa, nu får det allt bli lite varmare så vi kan ut o fota lite :) Annars får vi väl frysa lite ;) haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *