Jag vill se mer av världen.

Jag vill se mer av världen.


Matar en apa i Indien 2005.


Står uppe på Duomo i Milano 2006.


Jag & Marit njuter av livet i en pool på Bali 2007.

Jag reste ingenstans 2008 vilket jag är riktigt besviken över. Inte ens en liten weekend blev det. Det måste bli ändring på det i år. Har jag tur så kanske jag får följa med Älsklingen till Skottland :) *håller tummarna* Sen kanske jag kan tvinga med honom på en solresa i slutet av året? ;) Jag måste hur som helst ut och resa lite i år. Sen räcker det om det så är en weekend någonstans. Jag ska iväg!

Här kan ni se fler bilder från Indien, Milano & jag håller just nu på att ladda upp bilderna från Bali :) Vill ni läsa om Bali så gör det här :)

13 svar på ”Jag vill se mer av världen.

 1. Jag och min lilla älskling ska ut och resa i november förhoppnings vis, har funderat på bali, är det dyrt där, alltså typ med shopping mat och sånt? :)

  Verkar hur trevlig som helst där!

 2. hej gumman!

  jaha han gör det? har han köpt de vita huset eller bor han i nån "lgh" i det röda kanske? ja har ju läst att du är där och hänger :) hihi.. tycker det e så kul!

  ja, men jag e ju hemma hela dagarna med.. i stort sett.. på förmiddagarna när Oscar är på dagis så är jag ju i huset, så kom gärna förbi någon förmiddag! annars kanske vi kan ut på promenad när jag hämtat Oscar på dagis nån dag? säg till, jag gör ju just nu nada så.. ska ju börja plugga nån gång hoppas jag!

  ha det bra tjejen! kramar.

 3. Mysigt med utomlands bilder, vill oxå åka någonstans. Vi pratar om att ev åka till Mallorca igen då vi älskade vår bröllopsresa men då blir de med en liten bebis isf hehe

 4. Åh, ska du ut och jaga efter nessie? :)

  Åh, bali eller indien ser ju inte helt fel ut. shit va sugen på sol jag vart.

 5. Va fan Cilla, du har varit mer utomlands än vad jag har ;)

  Oh yees, jag kan säga att det är fotografens fel att jag inte ser mänsklig ut på bilden :P

 6. jag har bara rest en gång med familjen när jag var 13 typ.. Aldrig blivit av sen dess vilket är lite trist! Kanske i år det blir annorlunda! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *