Hallå sötisar.

Hallå sötisar.

Står på jobbet just nu, har precis haft min lunch :) Jobbar till klockan 18 idag så det är inte såååå många timmar kvar nu! ;) Så fort jag kommer hem ska jag svara på era kommentarer + planera helgens fotosessioner så jag vet vad som ska göras och när typ ;) Jag ska alltså på en fototräff i helgen i Falun :) Det är genom modellbilder.se – fan bor ni i närheten av Falun och är över 18 så bli medlemmar och anmäl er tll träffen för tusan! ;)

Nej, måste återgå till jobbet! ;)

Fotograf till bilden är Anders som jag hade med mig på VIP minglet ;) Bästa vännen <3

21 svar på ”Hallå sötisar.

 1. Precis! :)

  Man kan bara göra dom val som käns rätt " NU " och sen får resten falla naturligt, ibland sker det som sker av sig självt, ja man kanske inte behöver grubbla så mycket på precis allt, men en del.

 2. Spännande med fototräff! Hoppas ni får lika lyckat väder denna gången, kanske inte lika soligt dock ler Puss och Kram

 3. oh, spännande med modellträffen :)

  Tänkte också säga att både nevnarien och fashionstars har tidigare varit med i tävlingen, så jag tog wooltiti som fick deltagarpriset =) Men jag tog även tipset om mizzpink. Så båda dom är nominerade denna vecka =)

 4. Klart jag ska hänga på tjejen. Roligt o träffa alla pinglor som bloggar så bra…som du tex. Kollar din blogg varje dag o kan inte leva utan den nu..U made me an addict..hihi =).

  Hoppas din dag på jobbet går bra…=)

 5. Fan vad nice att läsare reggar sig genom dig. Ingen som har gjort det för mig ;(

  Haha kan tänka mig att han gjorde det ;) Läste att A var där också. Kan ha varit rätt jobbigt :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *