Har ni tröttnat på bilder nu? ;)

Har ni tröttnat på bilder nu? ;)

Här kommer lite bilder från bloggfesten som Carro tagit :)

Söta Elin & Söta Maria :)

Jag & Sötisen Linda :)

Hittade även denna bild hos Elin :)

Angi som är törstig?! ;) Var Angi som intervjuade mig på fyllan o villan för gbg streetstyle(?) Och jag matchar drinken med klänningen ;) Borde fan ha lett med öppen mun här..el muppo! ;)

Detta var nog de sista bilderna ni kommer få se från bloggfesten iaf, den känns kanske lite uttjatad nu? ;) Men ach så kul det var. Jag hoppas vi ses på nästa bloggfest! ;D

23 svar på ”Har ni tröttnat på bilder nu? ;)

 1. jag kan tänka mig det :) kul att se hur de är i verkligheten liksom. vet du vad jag tycker om med dig? … det är att du svarar på kommentarer :D

 2. Gå in på designadinblogg.se och sen direkt till vänster har du en länk vidare till hur man gör en egen bloggkollsikon.

  Man kanske borde styra upp en stor bloggfest i Örebro o bjuda alla stora bloggerskor, kanske man blir lite känd ;) Hahaha.

 3. har missat allt bloggande! kul på festen???

  hinner inte läsa, bara se bilder nu o svara på kommentarer. fan vad stressigt allt är. håller på att flytta o jobbar….

  kram

 4. Haha ja du ser ;) Men ska testa och om jag fattar det sen. Ska prova lite senare ;) Jag har evt en ny veckopendlare på gång till lägenheten ^^

 5. Haha, visst är det alkovarning på den bilden asg Dock fellänkat :) Bloggar på annan adress nu :) Syns i helgen!

  -Angi

 6. Absolut, jag håller med dig. Är bara så oerhört trött, huvudet bara snurrar. Känns för ansträngande att dra till sjukhuset och därefter polisen. Får kanske ta och göra det imorgon istället om chefen låter mig vara ledig.

 7. va kul det såg ut att ha varit på bloggfesten! jag bara njuter av att se alla bilder därifrån :) ! ni är så fina o glada allihop!!

  -kram-

 8. Jag blir lite nedstämd av alla bilder eftersom alla ser ut att ha så jätteroligt och jag skulle ha viljat vara med där. Det är dåligt att bo i Finland.

 9. tröttnar aldrig på bilder=) jag går gärna på nästa blog fest… urtan problem.. hehe.. :)

  svar: arbetar som lastbilschaufför.

 10. Pingback: wysteriiasblogg.se » Blog Archive » Säljes: Grön klänning från asos med detaljer i guld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *