Halloween makeup: jack skellington.

Halloween makeup: jack skellington.

Jag har lyssnat väldigt mycket på This is halloween med Marilyn Manson de senaste dagarna och den låten är ju filmmusik till filmen The Nighmare Before Christmas fast då inte i Marilyn Mansons version men ändå ;) Huvudkaraktären i filmen Jack Skellington är nog en av dom enklaste man kan spöka ut sig till då man praktiskt taget bara behöver: fetsmink i svart och vitt, makeupsvamp och penslar ev. puder och svart skugga för att matta ner fetsminket och en kostym som outfit ;)

1. Måla hela ansiktet vitt med fetsmink eller en jätteljus foundation.

2. Måla svarta stora ögon, små näsborrar (jag la dom runt mina egna), en låååång mun och en rund ring runt ansiktet då Jack har ett runt huvud ^^

3. Pudra svart skugga på de svarta områdena om det behövs och vanligt vitt puder på de vita partierna om det behövs.

Lätt som en plätt! :)

17 svar på ”Halloween makeup: jack skellington.

  1. Assnyggt! Vill också kunna sminka så snyggt. :-D

    Jag har bara sett dåliga skräckisar på senaste tiden.. Men har du sett Orphan (troligen)? Men den är asbra och läskig! :-D

  2. Sv: Usch vad tråkigt! Fast vi vet ju båda två att du inte behöver något latex för att få till en grym haloween-look! Säga vad man vill om makeupstudion – men symmetri tjatades verkligen in och med det i bagaget tillsammans med talang skapas magi!
    Har du någon hemsida med dina portfoliobilder? Det vore askul att se dem!

  3. Coolt! Jag ska på halloweenfest nu på lördag och har lite ångest över just smink och hårstyling. Kanske att jag tänker om helt och går på din idé och tips istället. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *