Recension: ACO Volume Mascara.

Recension: ACO Volume Mascara.

Om produkten: ACO Volume Mascara är en oparfymerad mascara speciellt anpassad till känsliga ögon. Mascaran definierar ögonfransarna och ger dem mer volym. Den innehåller noggrant utvalda pigment och inga fibrer som kan irritera ögonen. Denna mascra rekommenderar man till: Personer med känslig hy runt ögonen, dom som vill minimera risken för allergibesvär och Linsbärare. Den har en låg nickelhalt vilket gör den lämplig för känsliga personer. Även oparfymerad. – aconordic.se

Min åsikt om produkten: Jag är linsbärare men har nog aldrig sett det som att mina ögon är mer känsliga än någon annans och jag har aldrig (vad jag kommer ihåg) haft problem med någon mascara som inte varit anpassad för linsbärare så jag kommer inte direkt yttra mig om den verkligen passar er som bär linser/har känsliga ögon bättre än andra mascaror.

Det är ju en volymmascara men jag är väldigt petig och vill verkligen att en volym mascara ska ge massvis med volym och det anser jag väl kanske inte att denna gör jämför med andra volym mascaror. Jämfört med tex. Loreal Lash Architect 4D så ger denna väldigt lite volym. Jag tycker däremot att den ger en helt ok längd till mina fransar, är lätt applicerad, smular inte, den färgar inte av sig mot ögongloben efter ett gympass men jag önskar att den gav lite mer svärta än vad den gör.

En ok mascara men inget jag kommer köpa igen då jag inte tycker den ger den volym jag vill ha utav en volymmascara men har ni känsliga ögon kan denna säkert vara ett bra köp då den är anpassad för er med känsliga ögon!

Pris: 109kr och ni kan köpa den på apoteket.

Ett svar på ”Recension: ACO Volume Mascara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *