Har du problem med Acne?

Har du problem med Acne?

Jag har aldrig haft större problem med acne så tidigare när jag fick ett mail med frågor om acne så kände jag att det var utanför mitt område. Jag fick ingen större förklaring till hur stora problemen var i mailet heller så jag visste inte om vi snackade om 3 finnar då och då eller om acne. Men..jag hänvisade henne bland annat till Beauty by Tanci då hon använt sig av produkter från Karin Herzog och fått sjukt bra resultat! Jag själv trodde knappt mina ögon när jag såg före/efter bilden!  Ni kan läsa på hennes blogg om vilka produkter hon använde samt hur ofta och i det här inlägget så ser ni en före/efter bild.

6 svar på ”Har du problem med Acne?

 1. Gud vilken skillnad, läskigt! Jag är av den typen som får tre finnar då-och-då. Det tycker jag är tillräckligt jobbigt. Eller jobbigt. De dyker inte upp så ofta längre men när de väl kommer är det drygt. Jag testade proactiv en gång men eftersom jag inte har acne så tyckte jag inte att det funkade något värst. Men det där var ju helt sjukt vilken skillnad. Dyrt men bra, tydligen :D

 2. Hahahaha! Så långt har jag då VERKLIGEN inte planerat, haha. Får la se vad vi frossar för något. Sist åt jag en sista minuten-pommesfrites innan bloggfesten. Haha. Men nu har vi lite mer tid.

  1. Klädval.
  2. Mys.
  3. Mat.

  Vi har det jobbigt. ;)

 3. Roligt att du kommenterade :) Ville bara säga att du tipsar om en hel del bra produkter och grejer i din blogg. TUMMEN UPP! :) Är själv utbildad makeup artist men märkte ganska fort att det inte var något jag brann för mer än ett intresse. :)

 4. sv: Dom vart riktigt coola :) De turkosa glittret kanske va lite mer ”sommar” men med de svarta ränderna så tyckte jag de funka hur bra som helst ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *