Recension: Essentials 3 in 1 Cleanser & Moisturising Day Cream från Oriflame.

Recension: Essentials 3 in 1 Cleanser & Moisturising Day Cream från Oriflame.

Om produkten: 3-in-1 makeuprengöring med E-vitamin och extrakt av blåklint. Tar bort makeup samt stärker och återfuktar din hy i ett enda steg. Använd varje morgon och kväll. Applicera med bomullspad lätt över ansikte och hals.

Min åsikt: Först och främst så vill jag påpeka att jag har blandhy! Att applicera denna på en bomullspad är slöseri på både bomullspads och produkt. Ta en klick i handen o gnugga in i hela ansiktet istället annars får ni gå cirka 4 varv i hela ansiktet med bomullspads. I alla fall jag och det gäller även när jag har lagt en vardags makeup! Eftersom jag var lite osäker på om denna verkligen tog bort allt smink så har jag även använt en toner från Lumene efteråt och varje gång så har jag fått sminkrester på bomullspaden. Och då tycker jag ändå att jag använt 3 in 1 cleansern så pass mycket att jag borde vara helt ren! Så jag tycker inte den rengör tillräckligt bra för mig som sminkar mig nästan dagligen i alla fall. Den känns väldigt behaglig för huden och jag känner inte alls att huden blir torr efter att jag använt denna, ingen stramande känsla utan den känns väldigt behaglig så den mjukgör huden efteråt måste jag säga. Men synd nog så upplever jag att den rengör lite för dåligt då den både ska ”cleanses and tones” men ändå så får jag upp sminkrester om jag går efter med en toner från lumene. Kostar 115kr för 150  ml hos Oriflame.

Om produkten: En snabbt absorberande dagcreme som återfuktar med vårdande enbärsolja och E-vitamin. Huden blir len, följsam och frisk. För alla hudtyper. (vet inte varför det står för very dry skin på bilden? På min står det för alla hudtyper)

Min åsikt: Denna har jag inget ont att säga om förutom att jag inte gillar förpackningen då den är lite ohygienisk så använd gärna en spatel när ni ska ta av produkten så ni slipper få bakterier i burken. Behaglig doft, återfuktar riktigt bra och glider lätt in i huden. Väldigt dryg så man behöver inte alls speciellt mycket produkt för ansiktet! Riktigt bra budget dagkräm tycker jag minsann! Kostar 115kr styck för 75ml hos Oriflame.

Bilderna kommer från Oriflame.

(båda produkterna har jag fått i en goodiebag)

2 svar på ”Recension: Essentials 3 in 1 Cleanser & Moisturising Day Cream från Oriflame.

  1. Kommer nog att shoppa lite godsaker från Oriflame den här månaden. Funderar på ett nagellack och något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *