Har ni tappat skrivförmågan?

Har ni tappat skrivförmågan?

Gud så lite kommentarer jag har fått idag. Astråkigt! :P Nu ska jag slänga på mig lite smink o sen borsta igenom håret. Sen ska jag åka till Mora för att äta lite gottis med Elin och sedan sola lite efteråt. Gud så skönt det ska bli! Solar inte så ofta så när  jag väl gör det känns det verkligen lyxigt. Varmt o gött! ;)

Hörs senare ikväll! :D Puss.

20 svar på ”Har ni tappat skrivförmågan?

 1. Jag vet inte! :(

  Grejen är den att alla ser min blogg så som den ska vara, men reklamen som jag valt att ha på höger sida om bloggen, den ses på olika sätt. En del ser även det bra, men andra ser att rekamen flyter på blogen och går ihop med varandra. Jag har lagt till en kolumn som designadinblogg har och kanske ska den hålla reklamen på plats för alla webbläsare, men jag vet inte ennu. Kanske är så att det inte går att göra något åt heller, har frågat lite så får man se om det löser sig eller ej, huvdsaken är ju att dom flesta ser allt korrekt.

 2. Absolut inte :P Jag har bara känt att jag inte har haft så mycket att kommentera kring ;) Lack of fantasy. Men ja har ju självklart kollat in bloggen idag, och det- fler än en gång !!

 3. Första gången på lääänge som jag läser din blogg nu pga semestern ;-) Tänkte kolla med dig om du har sovplats till bröllopet eller om du vill ha det? :D kram

 4. Det kändes faktiskt bra nu efter jag sprang i spåret. Så nu har jag dealat med min brorsa om att vi ska springa ett varv varje dag så försvinner nog min ångest snart :)

  Oh vad roooligt! När ska du göra den?

  Hoppas du får det trevligt i Mora!

 5. hm… jag undrar vad som händer… ser knappt en kommentar jag heller. Men man är väl inte så bortskämd med dem så de få som kommer är SÅ efterlängtade, hihihi…

  Må så grankott…

 6. Jag hittade den i dag, på två HM.. Det va inte Divided, men den fanns inte i storlek! 40 va asstort, får fortsätta leta, jag tycker den är så himla snygg!

 7. Ja jag har varit på jobbet så jag hann bara spana igenom bloggkoll lite snabbt innan jag stack så jag kommenterade knappt nånstans.. Annars brukar jag vara duktig på att kommentera.. ;) Vet inte om du har märkt det? :P haha

  BTW: Jätte läcker bild! :D

 8. Lite kommentarer? Det får vi genast ta och åtgärda. Kan inte vara svårt att komma på något att skriva då du har alla dessa fina bilder lite varstans i bloggen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *