Någon som testat Buzzscout?

Någon som testat Buzzscout?

Buzzscout ska tydligen vara som Buzzador fast nyare? Jag har fått produkter hemskickade från Buzzador tidigare så kan ju vara värt att vara medlem i Buzzscout kanske? :) Någon som fått något hemskickat därifrån?

Dessa två sidor går i alla fall ut på att man får nya produkter att testa och "buzza" om, dvs berätta om dem för sina vänner och sedan skriva tillbaka till dem och berätta vad folk tycker om produkten.

Simpelt som fan egentligen. Ska bli intressant o se om Buzzscout också funkar….

16 svar på ”Någon som testat Buzzscout?

  1. Att träffa någon är väll inte alltid lätt, men det är väll valet som egentligen är lättare ett fundera över. Många tänker oftast yligt, men glömmer att tänka på insidan, om vi bara valde när det väll kommer i akt, å gjorde valen genom att se på insidan också så kanske vi inte skulle bli blåsa så lätt som många idag blir.

  2. Det bara poppar upp olika sånna här sidor, jag är lite nyfiken på hur dom får finansieringen att gå ihop. men men, det är ju deras problem :P

  3. Om buzzador. Lust att berätta mer? Vad är det för drodukter oftast? Får man behålla dom? Hur vet dom om att man gjort reklam för deras produkter? Kram

  4. Den där sidan skulle jag inte ha så stora förhoppningar över. Blev medlem där för över 1 år sedan (om inte mera) och jag har inte så mycket som ett mail ifrån dom ens om någon kampanj eller information. Bara bluff!

  5. Är medlem i buzzador och har fått lite grejer.. Buzzscout har jag inte sett innan. Ser ju lite oseriöst ut, men det skadar väl inte att testa :)

  6. Jag blev medlem på den sidan för ett tag sen för man fick poäng från en annan sida om man blev det =P Men det har inte hänt något än. kanske tar lite tid bara om det är många som reggar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *