Har precis börjat testa Hydra vegetal från yves rocher.

Har precis börjat testa Hydra vegetal från yves rocher.

Jag har börjat använda hudvårdsprodukter ur serien Hydra Vegetal från Yves Rocher och det här är vad Yves Rocher själva säger om produkterna:

Fuktgivande Rengörningsmjölk 49kr – Glöm rengöringar som lämnar huden stramande torr! Denna sammetslena rengöringsmjölk tar milt och behagligt bort alla spår av makeup och orenheter. Lönnsav hjälper till att återfukta på djupet för en hud som känns ren, mjuk och smidig. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsav.

Fuktgivande ansiktsvatten 49kr – Ett friskt, återfuktande ansiktsvatten som tar bort de sista resterna av orenheter och lämnar huden fräsch med ny vitalitet, energi och lyster. Huden balanseras och förbereds inför den efterföljande ansiktsvården. Lönnsav och trollhasselextrakt hjälper till att återfukta på djupet för en mjuk, skön känsla. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsavsextrakt och ekologiskt trollhasselextrakt.

Gelcreme som ger intensiv fukt i 24h 89kr – Fyll på hudens fuktreserver med denna lätta gelcrème, särskilt anpassad för normal till fet hud. Under 24 timmar får huden en intensiv, konstant återfuktning.

Fuktgivande booster 129kr – För dig som vill superladda huden med fukt! Denna högkoncentrerade booster kickar igång hudens naturliga återfuktning redan vid första appliceringen. Huden får ny kraft och lyster på djupet, samtidigt som den efterföljande crèmen får ännu bättre effekt. Resultaten syns – och känns – direkt! Perfekt som 7-dagarskur för hud som törstar efter fukt. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsockersextrakt, ekologisk sav från agave, betain och trollhasselextrakt.

Jag har även denna mot ålderstecken och den här rengörningsgelen som jag inte börjat testat ännu då jag ansåg att det var smidigare med rengörningsmjölken då jag sovit i husvagn x antal nätter förra veckan :) Och det var ett väldigt smidigt att använda rengörningsmöjlken + ansiktsvattnet när jag inte hade rinnande varmt vatten i närheten! :)

Nu har ni fått läsa lite om vad Yves Rocher säger om produkterna, jag har redan använt dom 1.5 vecka ungefär och måste använda dom några veckor till innan jag kan ge er någon recension men än så länge känns dom behagliga!

5 svar på ”Har precis börjat testa Hydra vegetal från yves rocher.

  1. Funderar på att köpa produkterna. Men är de snälla mot huden ? Alltså att de inte innehåller parabener och massa trams som torkar ut huden m.m. Har kollat på deras hemsida men står bara detta om ingredienserna : Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsavsextrakt och ekologiskt trollhasselextrakt.

    De kan väll inte innehålla så lite ingredienser eller ? I så fall är de verkligen ett budget alternativ till snällare produkter.

    1. Svar till Anna: Jag upplever dom inte alls som uttorkande! Det står ingredienser på flaskorna, så jag kan kolla senare om du påminner mig :) Har lite fullt upp idag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *