Här ska testas Clinomyn!

Här ska testas Clinomyn!

Nu när jag varit bortrest så har det trillat in lite pressutskick! Ett av paketen innehöll denna produkt från Clinomyn som är en helt ny produkt för mig! Den riktar sig främst till rökare och snusare så jag har redan sagt åt hjärtat att han kommer bli försökskanin för denna produkt då han är en snusare sedan alltför många år tillbaka ;)

Men som jag vid första anblick av produkten uppfattar det som den enbart riktar sig mot snusare/rökare så går det självklart bra för icke snusare/rökare att använda denna!

Clinomyn Tandkräm är en tandkräm som är särskilt utvecklad med kalciumkarbonat för att effektivt ta bort missfärgningar som uppstått på grund av tobak, te, kaffe och vin! Detta är alltså en tandkräm som ska ta bort missfärgningar och ge vitare tänder!

Slipeffekten i Clinomyn Tandkräm ska ligga inom ramarna för de internationella standarder som tagits fram av Professional Dental Associations och den ska kunna användas dagligen! Den innehåller även flour för att förhindra karies.

En tub kostar 34,50:- och ni hittar den bland annat på apoteket.

Jag får återkomma med en närmare recension när min snusare använt denna ett tag ;) Självklart så kommer jag testa den själv också trots att jag inte röker, snusar, dricker rödvin, kaffe eller te ;) Naturligt vita tänder vill vi väl alla ha! ;)

10 svar på ”Här ska testas Clinomyn!

 1. Det förstår jag! :)

  Har aldrig varit där, skulle lätt vilja åka dit. Ja, jag skulle vilja åka till en jäkla massa platser. Synd bara att det inte är så lätt alltid att göra det.

 2. Clinomyn är en jättebra tandkräm. Jag röker inte själv men p.g.a allergi-mediciner, som sliter väldigt mycket på tänderna, använde jag denna. Man känner sig ren i hela munnen och jag blev av med missfärgningen på nolltid. Dessutom ”tvingade” min dåvarande pojkvän som rökte att använda den vilket gjorde att jag tyckte det var betydligt mysigare att pussas, haha!

  Svar: Tack så jättemycket. Jag längtar tills vår ett årsdag. Blev så himla inspirerad av er Paris-weekend att jag planerar för en liten resa i februari till vår dag. Du och David är bara för söta tillsammans!

 3. Mina tänder blev avservärt mycket vitare (jag är ej rökare/snusare) när jag använde den krämen, dock varnade tandläkaren för att den slipar av emailjen och därför inte är så lämplig när man ej har den ”beläggningen” som nikotinanvändare har. Detta var dock några år sedan så kanske är det bättre nu?

 4. Sv; Just nu sitter jag med både värkar och en bebis som tycker om att trycka ner sitt huvud vilket gör att jag nästan är svimfärdig av smärta och precis när min man frågade om jag ville ha kaffe så skrek jag ”Det fattar du väl att jag vill, är du dum i huvudet eller”… Ops tänkte jag sen efteråt. Men nu har jag fattat att det är smärtan som gör att jag blir arg och irriterad… Så jaaa… Det är inte lätt att vara gravid…haha

 5. Den har jag faktiskt, har dock inte provat den regelbundet än, har bara blivit lite då och lite då så jag har inte sett något resultat än vilket inte är så konstigt. Men ska bli kul och se om den funkar för er :)

 6. SV: Ja, precis. Jag har aldrig varit pigga på att måla mina öglnbryn innan just pga att jag inte tycker om pennorna då de lämnar en väldigt ”tecknad look” så jag är väldigt nöjd med skuggan faktiskt.

 7. En sån där borde gubben ha om den funkar nått! han både snusar ju & pimplar kaffe :P väntar på era testreultat ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *