Dag 1 i Paris!

Dag 1 i Paris!

Vi åkte bil hemifrån ner till Skavsta på Onsdagsnatten och landade i Paris runt klockan 11 på Torsdagen :) Vi flög med Ryan Air som hade direktflyg till Beauvais paris för en billig peng :) När vi landade på Beauvais paris så var det bara att köpa en bussbiljett och hoppa på en buss som skulle ta oss raka vägen till Porte Malliot i Paris! Jättesmidigt! Bussresan tog cirka 1 timme och väl vid Porte Malliot så såg vi hotellet vi skulle bo på precis på andra sidan vägen! ;) Väl vid hotellet så sov vi några timmar innan vi begav oss iväg för att äta middag och se om vi kunde hitta igen Triumfbågen eftersom vi kunde se den från hotellrummet! :) Det var jättelätt att hitta Triumfbågen från vårt hotell Concorde la fayette! Superbra! :)

Efter maten och turistandet vid Triumfbågen så gick vi tillbaka till hotellet (men stannade till vid en butik på vägen och köpte rödvin samt cider hehe ;P) för att sjunka ned i ett skumbad och bara njuta av att befinna oss i en annan stad!

En otroligt bra start på vår resa och jag kan verkligen rekommendera Hotel Concorde La Fayette om ni ska till Paris!

(Jag har över hundra kommentarer som väntar på att godkännas så jag hoppas ni har överseende med att det kommer ta lite tid innan jag har godkänt/svarat! Sen kommer jag blanda skönhetsinlägg med Paris inlägg närmsta dagarna, just so you know!)

6 svar på ”Dag 1 i Paris!

  1. Haha ja man får lite blodad tand när det gäller att resa :D Fick David också det?
    Hur mycket gick eran resa på, inkl hotell?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *