Hårkontroll.

Hårkontroll.

Om produkten: Hårkontroll består av flera betydelsefulla vitaminer, mineraler och extrakt som alla utvalda för sin positiva effekt på hår och naglar. Bland annat innehåller Hårkontroll biotin, som bidrar till att bibehålla normalt hår. Hårkontroll innehåller dessutom koppar som bidrar till en normal hårpigmentering. Mineralerna zink och selen bidrar till att håret bevaras och ytterligare vitaminer, mineraler, kisel och hirsextrakt bidrar alla till hår och naglars välmående. 2 tabletter ska tas dagligen i samband med måltid så en förpackning räcker i 2 månader. Denna kostar 138kr hos topformula.se och 149kr hos svenskhalsokost.se .

Jag har tänkt börja testa dessa så fort jag känner att jag hunnit ”landa” lite mer, jag är lite smått stressad denna sommaren då jag känner att min tid räcker inte riktigt till och dessutom så ska jag snart flytta. Jag är väldigt medveten om att jag inte kommer ihåg att äta dessa dagligen just nu då jag är allmänt förvirrad och vet knappt vilken dag det är..haha :)

Någon som testat dessa och märkt någon skillnad på hår/naglar?

11 svar på ”Hårkontroll.

 1. Hej
  Jag har testat men är mycket mer nöjd med Original Silicea. Får jätte fina naglar och tappar inte lika mycket hår. Men bäst är faktiskt att huden, mina finnar är borta.

  / L

 2. Ditt hår är ju redan perfekt, ge det till någon som verkligen behöver det ;)

  Svar: Har precis målat med glitter a-peel (ett lager) och ska se hur det funkar, lovar att berätta!

 3. Jag klippte mig ganska kort i slutet av februari och ångrade mig direkt. Började äta dessa och har nu fått tillbaka min page :) Det är ju svårt att veta hur mkt håret växt annars. Jag gillar dom iaf, det skadar ju inte iaf. Jag äter dom än. Lycka till.

 4. Jag har testat, tar den nu och har gjort i mer än ett halvår, den har haft bra effekt på mina naglar, och troligen på mitt hår, men det var inte därför jag började med den, och jag har alltid haft bra hårkvalitet, så jag har inte tänkt på den delen haha… men mina naglar mådde bättre efter att jag blrjade med den, och växer snabbare. Just nu jobbar jag i kök över sommaren så nu är de hemska….

 5. Jag testade denna för några år sedan om jag inte minns fel. Jag slutade efter bara några dagar då tabletterna fullkomligt stank hundmat och smakade skit även om man svalde de jättesnabbt med något drickbart som smakade gott.

 6. Dessa tabletter fungerade jättebra mot mitt håravfall!! Jag tappade jättemycket hår innan i en period pga stress. Det rasade så mycket hår att hårbotten lyste igenom mitt på huvudet. Efter att ha käkat hårkontroll i kanske 3 veckor så slutade jag tappa hår och sen började det komma upp massa nya hårstrån överallt :)

 7. ska tillägga att det kom INTE mera hårstrån på någon annan del av kroppen . Tror jag käkade tabletterna i 1 år eller mer. Men är nog individuellt hur det blir :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *