Helgen är här! :)

Helgen är här! :)

Om 3 timmar så slutar jag mitt "vanliga" extrajobb. Då blir det att åka hem, äta mat samt packa och slänga sig i bilen för att åka och jobba som värdinna ikväll :) Jobbet kom verkligen lägligt då jag åker till Göteborg nästa vecka så lite extra money till den trippen sitter väldigt bra just nu! :) Kan ju vara nice att ha råd att äta mat medan jag är där liksom ;) *hehe* En bekant till mig som fixat jobbet åt mig :) Har bara träffat henne IRL en gång så jag är verkligen jätte tacksam att hon frågade moi! :D

Vad ska du göra ikväll? :)

13 svar på ”Helgen är här! :)

  1. ja man får prova helvetes massa kläder och hoppas att nått sitter bra, hm har ju ner til st 32 iblan och de sitter fin fint =)

  2. Tack för igår..! =)Nja jag gör lite andra saker än att bara leta fyrklövrar.. föresten jag hitta en till idag när jag gick hem fårn jobbet.. *ler* annars ska jag bara ta de lungt ikväll, ha så trevligt du med.. =) kram

  3. Vilken snäll bekant :) Ikväll ska jag ut och äta middag hos en familj (med väldigt busiga ungar). Känns som jag stannar hemma och sover efter en veckas plugg ist ;) Hihi, lycka till med värdinnandet! :)

  4. Ja det är ju de! ;)Önskar lönen var lite större bara så man kunde köpa mer.. :P Men zinktabletter är inhandlade nu i alla fall. Så nu håller ju tummarna för att det funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *