Mot Gävle!

Mot Gävle!

Så fort jag skrivit klart detta inlägg så ska jag åka till Gävle :) Känner mig lite halvstressad eftersom jag knappt hunnit hem innan jag ska åka..men men ;) Det är i alla fall supersöta Ängla som har fixat ett värdinnejobb åt mig tillsammans med henne i Gävle på Goya ikväll, är tydligen någon realesefest för en community! :) Vårat jobb är att dela ut drinkbiljetter, vara trevliga och ha kul! :) Inte så avancerat med andra ord men det ska bli grymt roligt att se vad det är för ett ställe, aldrig varit ut i Gävle tidigare så! :) Eftersom båda ska köra hem imorgon så kommer vi nog hålla oss rättså lugna :) Ska bli jätte roligt att träffa henne igen då vi inte setts på evigheter ärligt talat! ;)

Jag hoppas ni får en trevlig fredagkväll! Slänger väl upp lite mingelbilder imorgon I guess! ;) Puss o kram på er! :)

23 svar på ”Mot Gävle!

  1. Usch, Goya gillar jag inte. :P Har iofs bara varit där en gång, men det räckte. Det bästa stället i Gävle brann ju ner för några år sen.. :(

  2. Skitsnygg bild =) Du verkar lyckas riktigt bra med sånna =P
    Det är jättekul att du vill läsa min blogg, blir alltid lika glad när jag får en kommentar om mitt svammel =)

  3. Vad tyckte du om Goya då, är gävlebö själv, så ett och annat besök där har väll förekommit. min åsikt är att det är krogen alla under 20 gå på, då de flestas favvo krog slick city endast har 18 torsdagar. enligt mig är Goya överskattat och går hellre ut en torsdag på slick än på goya, desutom är det lite för mycket killar med backslick på goya, men det är bara min åsikt. vad tyckte du? ha en bra dag =)

  4. Ja det är som en mindre krustång man använder på ”underhåret” för att få mer volym :P Kanonbra manick.
    Ja jag hoppas också på att dom vill fungera, bara att hålla tummarna :) Jadå, det ska jag komma ihåg;)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *