Hello Kitty by OPI

Hello Kitty by OPI

_MG_7120

Hello Kitty har fått ge inspiration till OPI´s senaste kollektion! Jag har fått hem ett pressutskick med alla 12 nagellacken men dom har orginalkorken och lacken ni hittar i butik till försäljning ska ha den söta Hello Kitty designen som ni ser på bilden ovan! Söt va? :) Jag älskar att lacken fått en helt egen design så det känns lite synd att pressproverna saknar den söta korken, blev ju inte lika söta på bild ;)

_MG_7130Never Have Too Mani FriendsMy Twin MimmyMy Pal Joey 

_MG_7138Super Cute in PinkSpoken From the Heart5 Apples Tall

_MG_7142Look at My Bow!Smart Plus CuteLets be Friends!

_MG_7145Chammy and SugarStarry-Eyed for Dear DanielKitty White

Söt kollektion och personliga favoriterna är;My Pal Joey Spoken From the Heart5 Apples TallChammy and Sugar & Starry-Eyed for Dear Daniel vid första anblicken! :)

Hello Kitty by OPI lanseras i butik nu i mitten av Januari och dom har redan kommit in hos eleven.se bland annat och kostar 155sek styck. 

*inlägget innehåller annonslänkar

5 svar på ”Hello Kitty by OPI

  1. Synd att du inte fick de söta korkarna, nu syns det ju inte att det är hello Kitty kollektionen! Kan du inte visa hur de ser ut på dina naglar med? X

  2. haha, kände mig svinbortskämd när jag blev lite besviken över att pressproverna inte hade den gulliga korken. men det ser ju faktiskt inte lika fint ut på bild! .D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *