”Hemma” igen.

”Hemma” igen.

Resan till Ullered kändes toooooootalt onödig om ni frågar mig ;) Det enda jag köpte till mig själv därifrån var….*trumvirvel* Ett balsam! ;) Det hade jag kunnat köpa här liksom. haha :) Aja, köpte lite av det som mamma bad mig köpa i alla fall. Tyvärr så hade dom ju inte en endaste kameraväska! :( Dom verkar ha typ allt utom det. Typiskt va?

Efteråt åkte vi till Kungsmässan och åt lite. Jag betalde 65:- för värdlens minsta bakade potatis med superlite kyckling :( Sjukt missnöjd med mitt matval. Jag blev ju för tusan inte ens mätt! *grr* Hatar när det är så! Vi kollade i alla fall förbi Siba innan vi åkte därifrån men det var ett väldigt litet Siba och dom hade inte några Wii kvar :/ Jag kollade på en kameraväska där men den kostade 699:- :S Så tänkte kolla om det finns billigare någon annanstans. Vill ju ha ett Wii för mina presentkort :P

När vi kom hem så strejkade jag i soffan och har halvsovit någon timme :)

Min dag har alltså inte varit någon höjdare. Jag har mest gått runt och har velat köpa en massa saker som jag vet att jag inte har råd med. Och vad spenderar jag pengar på..mat som inte ens gör mig mätt! :( Hade fan hellre köpt en film på ullared för dom pengarna…hahaha ;D

Fan va bitter jag är över min mat :P I’m hungry!

23 svar på ””Hemma” igen.

 1. Ja jag tycker att man ska fram med bloggar med bra innehåll. Att folk orkar skriva till 100-200 pers varje dag och fråga "hur det är" är en gåta för mig haha.

 2. Ojdå, va synd. :(

  Mat är enormt viktigt, jag vet precis hur det är. Man måste äta liksom…egentligen ska man klaga när det är sådär dåligt..

 3. Förstår om du är bitter, men Kungsmässan är dyyyyyrt för man får så lite mat… :O

  Det var ju bra att du lyckades komma hit, men inte bra att du inte fick din kameraväska. :(

  Och angående Wii…du kommer inte bli besviken! :D Det är så otroligt skojsigt! :D

 4. wiie va glad jag blir, tack! Jag såg din klänning på asos och är säker på att du kommer vara vacker som en ängel!

  Vi har faktiskt inte lyckats fixa varken hotell eller tågbiljetter.. det börjar bli lite smått panikartat nu känner jag :( faan

  när åker du dit? och vart ska du bo?

 5. Tack underbara du för den kommentaren! <3 Nu har han ju åkt hem och vi får se hur det blir mellan oss. Det är bara han som har svaret..

  Hehe, du hittar ju aldrig nå på Ullared ;P

 6. Jag köpte min kamera väska på MAXI, skit bra och den kostade 50 kr ;).. höhö.

  Jag bör vara i Göteborg runt 12-13 tiden. Om du kan då hade det vart perfa eller så :)

 7. Vad kul att du är i rätt stad:)

  Ska du vara kvar över helgen? I så fall så kanske vi kan träffas, jag har ju lovat att bjuda dig på en lunch/middag eller en kul kväll på stan:)

  Det är inte alltid som man hittar något på Gekås, men ibland så gör man något fynd..

  Ha det så gôtt!

  Vi syns kanske snart!

  Kram!

 8. har gjort det, men dom kan inte göra något om popupen inte fungerar. är tydligen det dom går efter. men det va det WSPA så avslutar månadsinsamlingen och börjar om igen=)

  får jag fråga vilket du lyckas tjäna så bra poäng på? vill ju oxå=)

 9. Din blogg är värderad till: 280 760 kr

  Jag har tråkig som fan & sitter på en sida & pröva skriva in några bloggar men du fick högst värde!.. du kanske redan har kollat själv?!? :) ja ja skulle ju bara säga det iaf :)

  om du inte har vart in så kan du ju kika in, ganska skoj att leka lite :)

  http://bloggvarde.se

 10. Men jisses, alla pengarna som går åt till köra runt sådär hade säkert räckt till en bra kameraväska. Kolla på internet och beställ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *