Siktet är inställt på en kameraväska.

Siktet är inställt på en kameraväska.

Nu snart ska jag & Anders åka till Ullared för att shoppa loss på Gekås. Jag ska mest handla saker till mamma men till mig själv så hoppas jag att jag ska hitta en kameraväska till min baby (systemkameran). Mer pengar än så har jag nog tyvärr inte råd att spendera :P haha. Har 500:- att leva på i helgen. Fråga mig inte hur det ska gå till ;) Måste ju prioritera mat och så i alla fall. Vi kommer nog köra en sväng förbi SIBA också och spana in vad jag kan tänkas köpa för kul för mina presentkort från gratisbio :D

Vad gör ni andra idag?! :D

Ps. Glöm inte att delta i min tävling om ett armband och den om en lampa ;)

14 svar på ”Siktet är inställt på en kameraväska.

  1. svar: det kommer när du minst anar det.. och så sjukt vacker som du är.. borde inte ha några problem med att hitta drömprinsen.. men som sagt han dyker upp när man minst anar och nr man minst vill ha.. =))

  2. Dit ska jag nästa lördag :D Det är skoj att shoppa där :P (inte kläder alltid— men prylar)

  3. försöker förgäves komma upp i poäng på gratis bio med, men verkar vara något fel ibland så mina poäng registreras inte för popupfönstret inte blir godkänt på något sätt… =(

  4. Sv: Ja precis!:) Så är det för mig också! Bor ju i Sveriges nordligaste lilla håla och det är så svårt att få jobb! Så det är samma sak här, att få jobb + lägenhet samtidigt är inte alls det lättaste.

    RUSKIGT FIN BILD!!:)

  5. Vi brukar ha rätt bra marginal på kameraväskor så du får mer än gärna gå in på närmsta Elgiganten och handla för kompisrabatt på mig! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *