hoppetossa går på promenad!

hoppetossa går på promenad!

Nu ska jag bege mig hem till Maria för att ta en promenad i det fina vädret :) Känns som att det var länge sen jag och Maria sågs nu så det sitter på sin plats att vi dessutom ses lite! :) Det ryktas dessutom att Mange (Marias man) har köpt hem en studsmatta till barnen…;) Jag får nog räkna in mig i barnaskaran nu för jag vill också hoppa!! ;D Helt underbart att sluta jobbet kl 14 idag och hinna ta det lite lugnt framför datorn, äta i lugn och ro och bara njuta av att göra nada i 2 timmar! :D Tänk vad man uppskattar ledig tid när man jobbar :) Hoppas ni njuter av det fina vädret allihopa!! :D

15 svar på ”hoppetossa går på promenad!

 1. Jag har aldrig njutit av moln och kyla så mycket som jag gjort idag! Helt fantastiskt att kunna jobba utan att svettas ihjäl! Och ja, du får fota mig nästa gång vi ses..

 2. Ser ut som ett baletthopp :) jo det va ju ett par dar sen vi sågs annars ;P men nästa vecka hinner vi ju ses lite oxå ;P

 3. Balettdansös skulle jag kalla det! Hoppas du fick hoppa något då! ^^

  Och ja, det känns kul att det går bra. Alltid positivt. :D

 4. I Stockholm var det kallt som en höstdag, var riktigt besviken på vädret idag :)

  Du får gärna skicka ner solen och värmen till Stockholm igen.

 5. Det är bara att köra på. Kör dieten och ut och gå/spring så klarar du det ;) Får se hur mina tabletter kommer funka på mig ;) hehe. Blev det nå promenad idag då?

  Ehm, vi drar till ett ställe utanför Rom som heter Lido dei pini. 300 meter från stranden ska vi tydligen bo det är inte så illa :)

 6. tack vännen <3

  Lite kaos i mitt liv just nu, men får jag bara min nya lägenhet (1/9) och ordning på tillvaron igen så kommer det andra också och ordna sig och det kommer börja ramla in en massa bilder på bloggen igen, som vanligt :)

  allt bra med dig?

 7. Jag tycker nog att du kan komma ner med kjolen istället, så kan vi passa på att leka lite också =) Får boka in en helg efter min semester kanske, för det var väl efter 16 aug som du blir ledig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *