I´m a lucky bastard!

I´m a lucky bastard!

Jag har fått den stora äran att följa med Daisy Beauty till Swedish Beauty & Cosmetics Awards som går av stapeln 18 April! :) Vi kommer vara ett tiotal bloggare som får följa med Daisy Beauty och det är Daisy Beauty som valt ut lite bloggare i samband med galans arrangör KTF och eventarrangörerna Think Image.

God mat, enbart massa skönhetsintresserade människor, gamla och nya ansikten att träffa för en rolig kväll & Kicki som driver Daisy Beauty kommer dela ut pris på plats!

Jag har börjat spana in vilka produkter som är nominerade och flera av mina personliga favoriter finns faktiskt med! :) Det ska bli grymt spännande att se vilka som vinner i alla fall :)

Ibland älskar jag lite extra att vara en skönhetsnörd! <3

Dags att försöka kirra sovplats men det brukar lösa sig på ett eller annat sätt! :) Och gör det inte det så går det väl tåg tidigt hem på morgonen ;) Efterfest? ;) Haha!

7 svar på ”I´m a lucky bastard!

  1. Oh lyllos lyllos dig snygging! Kom ihåg att jag ryms i en hockeytrunk nu ;) Ha en fantastiskt underbar kväll- det är du värd :D

  2. Lyllo dig :)

    Ville också gå, men snyft jag fick aldrig någon inbjudan… En länk var allt jag fick så att jag skulle kunna skriva om produkterna ;)

    Kommer du att komma dagen innan? Det är en pressvisning tidigt den 18 April?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *