Skraplotter på nätet?

Skraplotter på nätet?

Något jag säger jätteofta är att jag ska köpa en skraplott och bli lite rik. Men jag säger det oftare än vad jag faktiskt gör det! Något jag dock inte visste är att man kan köpa skraplotter online – interaktiva skraplotter? Helt nytt för mig faktiskt och när jag tittade lite närmare på det så verkar det finnas hur många olika skraplotter som helst. Jag vet dock inte hur det fungerar med själva skrapandet? ;) Någon som testat skraplotter på nätet? Visste ni ens om att det fanns?

Nätcasinon har jag dock spelat på tidigare, bland annat ett som hade Texas Holdem. Men då har jag spelat för playmoney mest för att lära mig själva spelet ;) Jag personligen vågar inte spela för riktiga pengar då jag vet att jag inte är tillräckligt duktig! ;) Det kan vara roligt att spela men man ska nog helt klart tänka sig för innan man börjar spela för riktiga pengar! :) Jag har dock ”bettat” (säger man ens så, haha!) för pengar jag fått gratis på någon sida. Fick 50kr och vet att jag har 300kr nu på den sidan men jag låter dom ligga och ”gro” precis som jag brukar göra med vinster på skraplotter…;) En vacker dag kanske jag plockar ut dom eller blir lite ”wild and crazy” och spelar upp dom….men nu får dom ligga där och bara vara ;)

* promotat inlägg

5 svar på ”Skraplotter på nätet?

  1. Varit i Älvdalen vecka 32 de senaste två somrarna :P Älskar den veckan där… Och får jag inte vara ledig då i år så är jag sjuk och det vet min chef om :P för jag SKA dit :D

  2. Första året jag var med ner så bodde vi i en kompis lght… Och förra året hyrde vi nån lght… De var efter samma gata som dragracet var fast mer mot ”byn” :D Asså jag längtar grymt tills vi ska ner, å då måste vi försöka springa på varandra bland allt jävla folk :P

  3. ja för mig blir det nog oxå något som hänger i garderoben, jag har inte riktigt råd el lust o köpa något nytt =)
    Ska du köra på långklänning igen ?

  4. Sv: Ja finalen fick man ju lov att se. Vet inte om vi direkt hoppades på nån av finalisterna mer än den andra heller, gjorde du?

    Har för mej att jag vetat de där med att de finns online lotter men inget jag kollat upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *