i need a haircut.

i need a haircut.

Nu når mitt hår ner till naveln, igen, så snart måste jag verkligen gå till en frisör. Jag har inte riktigt råd bara så jag har inte orkat engagera mig men om jag inte tar tag i det snart så kommer jag till slut sätta mig på håret..och det vill vi inte ;) Senast jag klippte mig var nog i Maj..? Jag klipper mig max 1-2 gånger om året..ops! ;P Hade varit skönt att bli ompysslad samt få tillbaka min lugg men får ta tag i det i Januari då jag får lite lön :)

Imorgon måste jag seriöst sminka mig också…gått utan smink hela veckan nu. haha! ;)

Hur ofta klipper du dig och hur ofta sminkar du dig? :)

76 svar på ”i need a haircut.

 1. håret.. för sällan typ ett år/10 mån sedan sist??
  Smink.. max 1 gg i veckan..
  Jag är hopplös.. .:)

  sv: Åhh, jag vill också ha snö :)

 2. Jag klipper o slingar ca var tredje månad så det blir typ 4 gånger om året. Sminkar mig gör jag nog typ varje dag, men kanske 6 av 7 dagar i veckan. Sov gott!

 3. Hoppas du haft en bra dag iaf =) Om man ändå kunde få långt hår =P Men klipper väl mig för ofta hehe…

 4. haha jag klipper mig 2-3 gånger om året :P Inge vidare… speciellt inte eftersom de gångerna jag klipper mig så tar de alltid mer än de jag hunnit spara ut av håret :P

  Sminkar mig… hmm.. en gång i veckan typ? Fast jag har mascara varje dag, men de är de enda..

 5. Jaa inatt ska jag upp 3, börjar kring halv 4 :p men brukar sova nån timme mera sen när jag kommer hem..men man blir rätt seg ändå, eftesom jag har så svårt o somna på kvällarna :p har haft dt hära sedan maj i år..fick d först bara som vikarie över sommarn, sen fick jag vara kvar :) Blir ju inte storsummor av pengar precis eftersom dt e så få timmar..men har bestämt att så fort som möjligt på dt nya året ska jag flytta och ha ett nytt jobb ;)

 6. Svar: Ja, det är klart! :D
  Jag sminkar mig typ en gång i veckan :P Och det var ett år sen jag klippte mig, är alldeles för slarvig med sånt!

 7. Jisses, vad lååångt hår du har :)
  Jag klipper mig kanske 2-5 ggr per år. Beror på om jag kan muta någon av mina vänner eller mamma ;) Är för snål för frisören. Haha. Sminkar mig nästan varje dag.. men oftast blir det om jag ska någonstans..

 8. Ja, precis ;) haha. G är målet iallafall :)

  Oj, jag klipper mig aldrig hos frisören. . sist var för något år sedan och jag blev missnöjd. Så har frisörskräck, haha. Brukar be mamma eller någon toppa håret på mig ibland bara, och färgar brukar jag göra själv. Sminkar mig gör jag väl några dagar i veckan, brukar vara utan kanske två-tre dagar.

 9. I januari nästa år så blir det 3år sedan jag klippte mig senast. (a)

  Sminkar mig gör jag inte så ofta heller men det är senare än för 3 år sedan iaf.. ;P haha! Men ändå kanske 1 månad sedan lr nått.. Vill göra det oftare men orkar oftast inte eller så kan jag inte bestämma mig för vilka färger jag ska använda mig av så då skiter jag bara i det. Men jag tänker på att sminka mig varje dag iaf. ;P

 10. Eftersom vi inte får ha nå smink på oss på jobbet, så går man osminkad typ hela tiden, ibland på helger, om man ska göra något sminkar jag mig..klipper mig gör jag när jag känner att det är alldeles för slitna toppar..

 11. Jag sminkar mig kanske varannan dag. Men jag har inte överdrivet med smink då, utan bara mineralpuder och mascara. Och jag klipper håret 4 gånger per år. Typ var tredje månad. :)

 12. Ett tag skärpte jag mig o gick var 8e vecka. Men nu har jag inte klippt mig sen i våras!! Skam. Det märks så väl för det blir så himla tovigt.

  Ett tips är att snoka rätt på en frisörlinje. Där får man klippa sig gratis! ;)

 13. Svar: Visst äär han *sträcker på sig stolt* :)

  Du, jag klipper mig nog lika sällan som du, men det är ju precis som du säger schwiin-dyrt!
  Och sminket törs jag inte ens tänka på så sällan som jag tar tag i mig själv :)

 14. Klart jag deltar i din julkalender, jätteroligt ju! :)
  På frågan angående hur ofta man sminkar och klipper sig.. Hmm.. Jag försöker klippa mig var 12e vecka, men i snitt blir det väl 3.4 gånger per år. När det gäller smink så är det väldigt sällan jag sminkar mig, oftast enbart då jag ska ut eller då jag vill se lite extra fin ut :) Folk brukar säga att jag inte behöver smink, de brukar inte se någon skillnad om jag har smink eller ej :p Men när jag börjar jobba heltid efter jul så kommer jag nog börja sminka mig lite mer, då ska man ju träffa människor varje dag och vill göra ett gott intryck!
  Kram på dig!

 15. Klipper mig gör jag nog inte mer än 1-2 gånger om året. Det är ju så dyrt! Sminkar mig gör jag nästan varje dag om jag ska gå utanför dörren. Men det är sällan mer än mascara. ;)

 16. S: Nej det skulle jag aldrig våga! :P Då skulle jag väl se ut som ett troll.. :P haha! Iom att lever på existensminumum(soc) så har det liksom aldrig funnits pengar att lägga på klippning. Det kostar ju en himla massa pengar. Bara att klippa sonen kostar 200kr, men där har jag som tur är en väninna som kan klippa men jag vill inte riktigt att hon ska klippa mig, taskig som jag är. :P haha!
  Men jag ska nog försöka flörta till mig en klippning i julklapp av pojkvännen för man känner verkligen hur topparna är ruskigt slitna och iom att jag alltid sätter upp håret i en slarvig snodd så är det inte bara topparna som blivit slitna så det kanske blir ca 2-3 dm som klipps när jag väl är där. :P

  Iom att jag inte klippt mig så har det hunnit bli rätt långt. :P Rätt kul att ha så långt faktiskt, många som är avis! ;P haha! Fast inge kul när en tredje del av det typ är slitet.. Och det växer ju trots allt ut igen.. Har jag hört.. haha! ;P

 17. sv: hehe tack :D

  ja klipper mej skit sällan, typ två gånger om året och brukar sminka mej på morgonen när ja ska till skolan om ja hinner eller om ja ska göra nått speciellt haha! ;)
  kram

 18. Sv: Nja, det var osäkert över den fjärde, och skådespelarna har bara skrivit kontrakt för de första tre :p Men nu verkar det ju vara så att den fjärde också blir till film, haha :D

 19. Jag tänkte att jag lika gärna kan slänga iväg en kommentar, dock är det ju många andra som tävlar också, men man vet ju aldrig. Jag har ganska otur med väldigt mycket, så jag hoppas inte så att jag spricker, men lite hoppas jag nog ^^

  Visst var det mycket snö? Det är hemma hos mamma och pappa för två år sedan tror jag.Vaknade upp och möttes av det där på nyår :P

 20. Sv: Tack så mkt! Hmm klipper mig för sällan tror jag klippt mig 2-3 ggr i år.. Smink har jag kanske 1 gång/vecka.. beror på vad jag ska göra =)

 21. Hehe ja, det gör ju det och mitt hår växer som ogräs. Men ska klippa mig ofta nu och hålla efter det så det lär ju dröja ett tag men jag trivs i kort också! Men saknar långa håret när jag ser bild på de, hehe. Tack tack!

  Ska kika på din julkalender nu, wiie!

 22. Svar igen: Åh vad kul!! :D Tycker du det? Ja vissa dagar kommer det vara rätt grymma priser faktiskt :D Superkul att lotta ut då! Ännu roligare när det verkligen uppskattas : ) Skall bli kul att se vad DIN innehåller också :D

 23. Svar: Men du är nu, där jag var förra året typ : ) Och även den kalenderna var grymt uppskattad! Tycker det är superkul att du anstränger dig och sådär för dina läsare också – och dom är ju verkligen inte FÅ : )

  Det är ju faktiskt en hel del jobb med en kalender, även om du inte har rim till dom : )

 24. Jag har ingen kalender så det är ju tur att bloggkalendrar finns.. :) Synd att du inte får vara med i din egna, men du får försöka lyckan i andras istället! :)
  Jag klipper mitt hår när det börjar bli slitet i topparna, alltså inte så ofta egentligen men jag önskar ändå att det växte fortare..

 25. Typ ett år sen jag klippte mig ;) ..men ska väl ta lite på topparn så slipper de bli så trasligt. Har typ i samma längd som dig. När man är hemma blir de inge smink men annars

 26. Sv; Ja!
  Beställde dem fast i grått förragången men då var dom slut, nu fick jag ångest om jag ska ta lika fast i beige :’D

 27. svar: det var ju ett sånt fint pris så det kunde man inte missa ;) ja, jag ska vara med och tävla i den också :)

  som svar på din fråga i inlägget så klipper och färgar jag mig varannan månad.. har lyxen att syrran är frisör. sminkar mig gör jag bara när jag ska iväg eller är uttråkad.

 28. Sminket åker på nästan varje dag, men håret får inte tillräckligt mycket uppmärksamhet. 1-2 gånger året blir det klippning, och då bara för att det ser förjävligt ut. Gillar inte att klippa håret..

 29. Jag brukar försöka klippa mig när det sprakar om håret, dvs kanske tre-fyra gånger om året :P Sminkar mig gör jag vid plåtningar och kanske en gång i veckan utöver det :)

 30. Klipper mej nån gång om året & då brukar Emma göra det :P Gillar inte känslan av när mitt känns avklippt blir sånn fluffvolym :S Sminkar mej om jag ska nånstans typ X) men i kväll så :)

 31. aa men jag brukar alltid vara ute i sista sekunden så det här året bestämde jag mig för att vara ute i god tid :)

  kallt ja, skojja inte. Nu börjar det verkligen bli dags att ta fram vinterjackan haha :)
  Jag har försökt att skjuta upp på det tills det blir riktigt kallt…thats now hehe :)

 32. du får helt enkelt flytta mer söderut :p

  Gosch, jag är så avundsjuk på ditt hår. Mitt eget verkar uppenbarligen vägra än att bli lite längre än till axlarna. *suck*
  Borde också ta och boka frisörtid, fixa utväxten och fina till mina slingor och klippa av luggen lite, börjar bli lite för lång. vågar inte pilla på den själv – det kan gå illa :P

 33. …jag har varit mammaledig nu ett tag..sminkar mig bara när jag ska iväg p ngt viktigt ;) ANNARS varje dag!!! :9 Jag klipper mig som du…2 ggr kankse 3 per år!!!! ;) Nu ska jag traska iväg till julkalendern ;)

 34. Tycker det är himla fint med långt hår. :)

  Brukar klippa mig var 6e vecka. Men nu har det gått kanske 5 månader sen senast. Bar glömt av det helt enkelt.
  Sminka mig slutade jag med helt för ca 5 år sedan. Blev lite alergisk och sen orkade jag inte med det mer.

 35. Alla har ju lata dagar ;) Ibland går det över en vecka utan smink (hyn behöver det!) :P klippa? haha du skulle skämmas över mig om du visste hur dålig jag är på att klippa mig!Jag är rädd för saxen :P

 36. Haha högst en gång om året klipper jag mig. Tycker det är onödigt att lägga pengar på sånt, smink hm ja en gång varannan vecka eller om jag ska ut o träffa folk. Men även då blir det mest bara mascara :-) Det räcker för mig.

 37. Åh vilket långt och fint hår du har! Jag önskar att jag hade längre hår men mitt verkar sluta vid en viss längd vilket är tråkigt men jag hoppas det fortsätter växa nu för jag vill ha låångt. Funderar på löshår men vet inte vilken metod jag ska göra med isf, hos frisören blir det ju ett x antal tusen så det går bort. Något förslag på bra hemsida som säljer hår om du vet någon?
  / Tove-Li

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *