tips: julklapp till lillasyster.

tips: julklapp till lillasyster.

Doften är lekfull och lockande precis som härlig rosa sockervadd. Jag ska väl erkänna att jag tycker denna doftar gott ;) Tycker den passar utmärkt på en yngre tjej! Kostar från 199kr också så helt ok pris på denna! Ni hittar den HÄR.

26 svar på ”tips: julklapp till lillasyster.

 1. Klart det ;) nån gång måste jag väll ha turen att vinna :P om jag e envis nog.
  Tycker föressten fortfarande att du ska låta mej försöka lära dej dricka vin på lördag *blink blink* ;) Desperado Maria eller nå *haha*

 2. Sv: Alla tycker så klart olika men jag skulle inte råda dig att slösa bort en och en halvtimme på en så dålig film som denna. hehe

 3. Sv: Jag har verkligen lagt ner det där projektet för gott med att lyckas få till en rubrik kub, finns roligare saker att lägga sin tid på haha!

  Ha det guld

  =0)

 4. Jo! Visst är det härligt – Vampyrer är lite mystiskt sexiga! Ha. Har du sett The Vampire Diaries? Annars är den serien VERKLIGEN att rekommendera!

  Och tack för parfym-tipset! Kan passa bra till systerliten.

 5. Sv: Ja då. Har det för jäkla tråkigt bara och gubben jobbar övertid samt eftermiddagskift. Lär inte se av honom förns sent i kväll.

  Själv då?

 6. yes riktigt roliga och fina grejjer hitills ju i din kalenderlucktävling :)

  japp allt är bra annars…handlat lite julklappar och julgardiner och sånt idag puuh. Och mer julklappar ska jag handla imorrn igen hehe :)
  hur är det själv ? :)

 7. hehe jo till slut så fick jag det.. Tar bara lite tid när man måste till affären & krångla hehe Får passa på att önska dig en trevlig kväll =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *