i need models!

i need models!

Jag skulle verkligen behöva komma i kontakt med lite modeller i Dalarna som har orken/lust att ställa upp för en amatörfotograf som mig :P Jag ska i alla fall plåta Towe innan hon flyttar till Uppsala så jag hoppas det är lite finväder i mitten av Augusti. Men jag vill ju plåta meeer innan vintern är här! Någon av mina vänner i Älvdalen/Mora området kanske som vill ställa upp som modell? :) Måste börja kolla runt lite så jag kan börja plåta lite oftare!

Nu är det dock jobb som kallar!

12 svar på ”i need models!

 1. Du får tänka ut den blonda perukgrejen åt mej ;P nu e ju mange hemma 2 veckor snart så man slipper ha dem ointresserade av barnen med sig. Nella vill väll säkert va assistent ;P hehe

 2. Blir roligt att se bilderna på Towe sen! Synd att vi aldrig hann träffas när jag ändå bodde där uppe.

  Och skolan börjar i slutet av augusti. Men har lärt känna några via jobbet i alla fall så det är skönt. Och via bloggen ”känner” jag några här men har inte träffat dem, än. :)

 3. Måste man ha stått framför kamera innan? :P Som jag sagt förut, jag skulle jättegärna bli fotad av dig! Jag skulle nog kunna ta mig till Dalarna innan vintern kommer. :)

 4. Hej:) Jag bor i Mora och det skulle vara verkligen jättekul att bli fotad av dig. Jag är ingen modell men tycker om väldigt mycket att stå framför kameran. Om du är intresserad kan jag skicka någon bild på mig till din mejl?:)

 5. Synd att jag inte har nån kameravana då.. Jag sommarjobbar nu om dagarna, men helgerna är jag ledig på och ja, jag har bil, två stycken faktiskt. ;P Haha!

 6. Hallå där.
  Jag är nyfiken på den där krämen du använde på T-zoon, funkade den?? Kan ha missat just det inlägget om du redan givit ett betyg dock :)

  Och så har jag en pojkvän som älskar det där med foto. Var inte alls länge sen han pratade om att han ville hitta en fotograf och byta tjänster med :) Har tyvärr inga bilder på honom här men han finns på faceb, christoffer Nordlander. Hör gärna av dig till honom om du behöver en manlig modell! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *