I vilka färger ska jag sminka mig imorgon? :)

I vilka färger ska jag sminka mig imorgon? :)

Fotograf: William Saar, Mua: Elva, Hårstylist: Hanse, Stylist: Anna Hassan-Reza, Modell: Jag vilket jag hoppas ni ser ;)

Jag tänkte ni skulle få bestämma vilka färger jag ska använda i min ögonmakeup imorgon, ska träna på förmiddagen och sedan tänkte jag lägga något mer än bara en vardagsmakeup på eftermiddagen! Jag vill verkligen komma igång med dagens makeup här i bloggen och tänkte att ni kanske ville utmana mig och ge mig någon lite med udda färgkombination! ;)

14 svar på ”I vilka färger ska jag sminka mig imorgon? :)

 1. Rosa!

  Jag är ganska nöjd med iPhonen, några smågrejer som man kan störa sig på, typ att man inte kan föra över filer via bluetooth till datorn utan man måste ha sladd och gå via iTunes eller andra Appleprogram. Men på det stora hela är jag nöjd! Jag tycker verkligen du ska börja fundera, eller kolla upp andra alternativ. Det är en leksak och I love it! :)

 2. Jag röstar på något med lila i! :) Svart, lila & en guldig highlighter! Eller mörklila, ljuslila + någon snygg ljus färg i ögonvrån. Eller en riktig färgexplosion med lila, blått & grönt! Finns ju så mycket kul man kan göra hihi :)

 3. sv; ja vi får se sen när jag berättar för dig om min lilla plan ;)

  Hm jag vill se dig göra en färgglad makeup med flera färger. Lite som ”regnbågen” ;)

 4. Fin bild på dig.=) Hmm.. någon lite julig make i typ rött/guld/grönt eller så nu när julen närmar sig?

  Sv. Jag älskar Disney så den måste ju bara ses.=)

 5. Jag skulle vilja se färgerna turkost och nån stark grön ihop! Så jäkla läckert när jag sett människor använda det, men är för feg för att lägga det själv :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *