Ice Eye Cream.

Ice Eye Cream.

Igår lade jag ut en halv förmögenhet (355 SEK) på denna ögonkräm från Makeupstore.

En frisk och vitaliserande formula som förebygger synliga tecken på trötthet och stress runt ögonen. Krämen vårdar hyn med vitaminer mineraler och fukt. Direkt känner du en fräschör och den känsliga huden runt ögonen blir mjuk och vital. Används morgon och kväll.

Jag hoppas verkligen att den kommer förebygga min trötta look – Jag tycker jag har börjat se väldigt trött ut på senaste på med tanke på att jag modellar så känner jag att det är ett big no no. Jag borde verkligen lägga ner pengar på en hel hudvårds serie egentligen. Om den inte funkar så kommer jag grymt besviken med tanke på priset. Jag kommer i alla fall använda den morgon och kväll i några veckor och sedan ge Er en recension på den.

17 svar på ”Ice Eye Cream.

  1. Väntar med spänning på din recension. Har sneglat på den där ett tag. Men känner mig skeptisk till de flesta ögoncremer… :)

  2. åh! återkom gärna till mig om den där burken senare, för jag köper inte såna dyra om jag inte vet att de är bra. sist jag köpte en sjukt dyr mascara var det inte alls värt det. priset beror ibland på ett känt namn o inte på innehållet tyvärr.

    puss

  3. Ögonkrämen verkar bra! Du ser iallafall inte trött ut på bilder, men det är oftast sånt man märker själv när man står 10 cm från en spegel och verkligen kollar in hela ansiktet :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *