Nya bilder.

Nya bilder.

Jag & William har pratat ett tag om att plåta och när jag var i Stockholm sist så hade han äntligen lite tid över ;) Jag började genast leta efter en mua och fick tag på Elva som hade tid över och som gärna plåtade poträtt med mig åt beauty hållet. Eftersom jag redan har mycket "vanliga" poträtt så hoppades jag att hon skulle nappa på min idé om flera olika bilder – i olika stilar – och sedan göra dem till produktbilder. Det gjorde hon, yes! ;)

Jag vet inte om William fick så mycket att säga till om för vi började planera för fullt på en gång ;) Elva var så jäkla grym så hon till och med tog med sig en hårstylist vid namn Hanse till plåtningen och en stylist som heter Anna :) Då är man engagerad i det man gör!

Vi plåtade en heldag och jag är väldigt nöjd med resultatet! :) Lätt att jag kommer printa någon av dessa bilder och ha i min portfolio! Här kan ni se våra backstage bilder men HÄR kan ni se det färdiga resultatet och de andra bilderna! ;)

39 svar på ”Nya bilder.

  1. Jag har sett bilder på dig nu i typ… två-tre år sen du började på MB. Men jag har aldrig någonsin sett dig så vacker som på dessa bilderna. Och jag kan inte välja en favorit av dem tre för de är totalt olika allihopa, men ljuset, ansiktet, smink, HÅRET, allting är helt perfekt! Ha stort och lockigt hår oftare! Du passar verkligen i det.

    Iaf, bilderna är fantastiska!

  2. hhi ja sitter på jobbet nu och längtar till att få gå hem:)ikväll blir det klackarna i taket;) ska du hitta på?

  3. Mjau, förutom att halsen krånglar lite så är det helt okej. Ska bota den med lite varm o'boy tänkte jag. Jobbigt när det blir såhär med, för man vet inte om man vågar träna eller ej.. :/ På tal om träning, du tipsade om något ställe där man kunde utmana varandra, jag reggade mig aldrig där utan valde ett annat ställe, http://konditionsportalen.se/ Verkar rätt fräscht faktiskt :)

  4. hehee, nä det vore faktist skumt om vi vore ensamma, undra om dom tänker samma om oss, kanske finns arkiv x serier där också höhö

  5. Det här var nog bland det bästa jag sett av dig! Wow – första bilden ser man ditt ansikte ur en vinkel som jag inte sett förut – OTROLIGT VACKER!! Bra gjort!

  6. alla tre var gorgeous! ser värkligen profionelt ut , av nån anledning får dem mig att tänka lite på makeupstores magasin. kanske för att dem offta använder mycket svart i sina repotage.

  7. Ska bli skoj att höra vad du tycker om MUS's hudvårdsprodukter, jag älskar verkligen deras smink men aldrig testat deras hudvårsserie :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *