Idag blir en bra dag :)

Idag blir en bra dag :)

Fotograf: Tobias Fischer.

Jag börjar dagen med att bjuda er på en gammal bild som Tobias Fischer tagit på mig som jag nog inte visat i bloggen på år och dar ;) Nu ska jag nämligen sminka mig och äta frukost och sen står det bara en massa roligt på schemat idag! :D Jag och hjärtat ska hämta min älskade Maria för att åka o rösta och sedan vidare till Mora då hjärtat ska tatuera sig igen :) Medan han gör det så ska jag och Maria shoppa lite ;) hihi! Sen blir det träning och fredagsmys! Underbar dag med andra ord och inte ens regnet kan få mig på dåligt humör nu! :D

Vad har ni för planer för denna fredag? :)

12 svar på ”Idag blir en bra dag :)

  1. Jag ska ligga i sängen till kl 16.30. Sen ska jag kliva upp och packa och göra mig i ordning för att åka till Vimmerby och jobba i 2 dagar! Haha. Nä, jag borde verkligen kliva upp och gå en promenad i solen, men det låter så otroligt tråkigt.. Vill ha sällskap och lite god mat att se fram emot!

    Att rösta bra innebär att man röstar med hjärnan och tänker långsiktigt på framtiden. Att man röstar för människor ska få det bra, och då inte bara vissa människor.. Men huvudsaken är att du röstar över huvudtaget. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *