Ska få testa volume million lashes från loreal!

Ska få testa volume million lashes från loreal!

Idag dök denna upp i min postlåda. Volume million lashes från loreal! Enda anledningen att jag fått den hemskickad är faktiskt för att jag är medlem i Loreal Clubvip på deras hemsida. Då får man erbjudanden då och då (detta var mitt första) att anmäla sitt intresse av att bli tex 1 av 100 som får testa en produkt och sedan rapportera till dem vad man tyckte om den. Så är ni smarta så blir ju ni också medlemmar utifall att dem kommer med flera såna här erbjudanden :)

Lite negativt är dock att jag fick min idag och rapporten ska vara inne på söndag..hmm..vet inte varför det dröjde så länge innan jag fick min i postlådan riktigt och det lär jag inte få svar på heller ;P Jag får helt enkelt testa den imorgon och på söndag och sedan göra mitt bästa för att komma ihåg att skicka in rapporten :)

6 svar på ”Ska få testa volume million lashes från loreal!

 1. Jag är också en utav de 100 som ska fick testa mascaran.
  Fick också hem den idag, och har redan hunnit prova den en gång, vi har knappt om tid att prova den … huhuhu
  Hittils kan jag säg att jag inte gillar den, föredrar telescopic eller Wig Wham ;)
  BTW: jag läste dina inlägg ang neulah, är SÅÅÅ sugen på att prova den och har ett antal frågor till dig, OM du vill så kontakta skriv till mig på mejlen så kan jag ställa min frågor där

  Kramar,

 2. Sv. Tack gumman. Det hoppas jag med, min man har blivit inlagd på sjukhus med någon okänd nervsjukdom som gör att han bl.a. tappar minnet så det är rätt jobbigt just nu….

 3. Har du hunnit testa den? I såna fall var den bra?
  Har funderat på att köpa den men hade tidigare använt den här fast den svarta (är inte den guldiga typ ”uppgraderingen på den svarta?) och den var verkligen jätte dålig!
  Då får gärna kika in på min fotoblogg http://johannaedithphotos.wordpress.com då jag också fotar på amatörnivå och skulle vara jätte glad över en kommentar om vad du tycker! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *