Idag har jag sminkat några modeller till en modevisning.

Idag har jag sminkat några modeller till en modevisning.

Idag hade jag två modeller inbokade för smink klockan 12 men två modeller blev fem modeller i alla fall :) Jag har vetat om ett tag att jag skulle sminka några modeller till Älvdalens företagsmässa men det har känts lite rörigt med informationen och jag har knappt vetat vilka jag skulle sminka så jag var mest inställd på att sminka Tina (längst ned till höger i bild) och Linnea (i mitten i rosa top) som jag kände till och att jag får väl hjälpa någon mer som vill beroende hur mycket tid det fanns :) Jag är strukturerad och hade ju helst velat ha namn och sminkschema till modellerna samt planera i förväg hur dom skulle sminkas så min hjärna har känt sig lite borta idag då det fick bli lite som det blev…typ :) Kul att sminka lite och eftersom det var vårmode som skulle visas av dom flesta så blev det färgglada sminkningar idag i rosa, orange och grönt :) alla modellerna var jätteduktiga och det var kul att se hela modevisningen :)

Lite surt att jag inte hann åka hem och hämta mitt andra objektiv så många av bilderna blev det rörelseskärpa på men när jag orkar ska jag se om jag kan fixa till lite bilder i photoshop så ljus, kontrast och sånt blir bättre :) Kollaget ovan är bara snabbt gjort i Picasa ;) hehe. Min kusin hade sin karl och lilla dotter med i visningen bland annat så tänkte se hur bilderna på dom blev :)

Min hjärna har typ stängt ner för idag känner jag men nu ska jag slänga i en röd hårtoning för snart är jag brunhårig igen och sen får vi se vad som händer till kvällen :) Kan hända det blir ett glas vin ;)

6 svar på ”Idag har jag sminkat några modeller till en modevisning.

  1. Vilket roligt uppdrag!

    Ja, det var flytande med borsta jag menade. Ska nog testa kakeyeliner då, fast det får dröja lite, nu får jag vara glad om jag hinner kladda på lite mascara!

  2. Jag älskar att sminka till modevisningar, helst när man har fria händer och gärna får ta ut svängarna lite. Det är ju ofta högt tempo med:) Vin här med idag:D

  3. Jag vill gärna ha bilder om du har sen, men du kan ju som sagt leka lite med ps först du som kan de där :) Min kamera suger ju så jag filmade istället. Tack och godnatt

    1. ja jag hade fel objektiv med mig så har så mycket scen med runt omkring så tänkte beskära bort lite så jag främst får med modellerna :P Ska se om jag orkar kika på det redan imorgon :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *