PURE cake eyeliner.

PURE cake eyeliner.

Först ut av alla produkter från PURE är deras Cake Eyeliner i färgen 404, pris 185 kr (2 g)

Jag använder eyeliner jätteofta och denna har faktiskt redan blivit lite av en favorit. Jag applicerar den med en eyelinerpensel och jag blöter borsten och sedan drar jag penseln mot cake eyelinern för att plocka upp färg. Svårare än så är det inte att ”blanda” en cake eyeliner! Denna är inte vattenfast men jag har haft denna på mig när tårarna har sprutat (jag kan inte ens se tecknad film utan att gråta) och förvånande nog så satt den kvar riktigt bra, den kladdade bara av sig lite på ögonlocket.

Det är bra svärta i denna cake eyeliner, sitter bra genom en partykväll och ska du snyfta till en film så går det gaaanska bra så länge du inte pillar på sminket ;) Jag gillar den starkt och tror att alla ni som är vana att använda cake eyeliners kommer tycka om den starkt! Jag älskar eyeliners och denna har blivit en favorit!

Butiken ligger på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm. Det ska tydligen vara en webbshop på gång men när den lanseras vet jag inte men för oss som inte bor i Stockholm går det bra att maila en beställning till: sales@pureofsweden.com.

Ni kan titta in deras sortiment på hemsidan pureofsweden.com

5 svar på ”PURE cake eyeliner.

    1. svar: Jag är van att använda eyeliner pensel så jag tycker inte det :) Med flytande eyeliner så tar jag för givet att du menar dom som alltid kommer med en ”borste” :) Så är man ovan är det ju lite annorlunda i början men jag tycker inte det är svårt :) Tycker det är enkelt att få fina och jämna vingar så länge borsten är i skick :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *