Idag har jag varit STARK!

Idag har jag varit STARK!

Idag har jag känt mig starkare än vanligt. Då menar jag psykiskt och inte fysiskt! När man gång på gång blir ledsen och mår dåligt så kommer man tillslut till en punkt då man verkligen ger upp och kommer till insikt med saker och ting och idag kom den dagen! Bättre nu än att behöva gå igenom den här skiten om och om igen. Jag orkar inte med repriser!

Just nu ekar grynet i huvudet: TA INGEN SKIT!

Jag är ganska så bra på att ta skit och det är ingen vidare bra egenskap att ha så jag tänkte försöka bli av med den egenskapen nu.

Jag ska kämpa för att fortsätta vara stark för jag är värd det där telefonsamtalet som berättar att man lever. Det är inte så här det ska vara och det är inte så här jag vill att mitt liv ska se ut. Jag har gett tillräckligt av min tid och jag har inte mer tid att ge om det ska vara på det här sättet (och det kommer det alltid vara!).

Jag är så otroligt tacksam över dom där guldkornen jag har i mitt liv! Ni gör mig alldeles gråtfärdig bara jag tänker på hur jäkla bra ni är!! <3 Jag har i alla fall en jäkla tur när det gäller vänskap :)

18 svar på ”Idag har jag varit STARK!

 1. Ja gärna.. men måste bara vänta på remissen så jag vet om jag är här på hela fredagen eller måndagen.. är det okej? den kommer denna vecka.. kram

 2. Du är grym! :)

  Och jobba lugnt! Förstår att du inte hunnit blogga om bilderna med tanke på omständigheterna, hehe. Ingen brådska direkt :D Kram!

 3. Bra gjort att sätta ner foten!
  Alla har vi våra gränser, men tyvärr så tar man emot mer
  än man borde ibland.
  Ge tillbaka SKITEN om det går!
  Kramar!

 4. Ja, jag tycker verkligen du är värd någon bättre. Det är inte bara det där telefonsamtalet du är värd, utan du är värd någon som är vuxen och mogen. Han påminner väldigt mycket om mitt ex som bara ville festa och supa medan jag stannade hemma och väntade (utan några telefonsamtal utan han bara dök upp framåt småtimmarna). Nu blev det ju så att jag hittade min vuxna och mogna MAN i england, men jag hade inte kunnat vara lyckligare :) (så dom där männen finns faktiskt!)

  Ingen nykterist du behöver bara någon som inte beter sig som en artonåring. Starkt av dig, stå på dig! :)

 5. Ja du är jäkligt stark! Jag blir så inspirerad av dig, du är så duktig. Kämpa på nu, det kommer komma dagar då du känner dig mindre stark men då kommer du igen bara :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *