idag: makeupartist, fotograf & modell.

idag: makeupartist, fotograf & modell.

Idag har jag sminkat Ann och sedan fått plåta Ann :) Så i början av nästa vecka kommer ni få se mina amatörfotograf bilder på henne ;) Här har ni lite BTS från när jag sminkade henne i alla fall :) Efteråt så snabbsminkade jag mig självlite och så plåtade Ann mig! :) Glada amatörers afton har vi haft idag :)

Nu har jag sminkat om Ann igen inför en plåtning med Johan Gustafsson som vi ska iväg på. Vill ni få er förkik på hur stackars Ann ser ut just nu så får ni faktiskt gå in på hennes blogg och spana ;P Hon ser ut som en liten trollunge om ni frågar mig ;) hehehe!

Nu ska vi packa ner allt vi behöver och bege oss vidare. Jag tänkte tvinga Johan o ta ett snabbt porträtt på mig också medan vi ändå är där :P Fast det vet inte Johan om än…haha!

7 svar på ”idag: makeupartist, fotograf & modell.

  1. åh, gud, när jag ser bilden på paletten så påminns jag av hur jobbiga de är att göra rent… haha, eller så är jag lat ^^ men håller du inte med? jag kan stå med tops i flera evigheter och det ser ändå smutsigt ut.

  2. åh, va tråkigt att du inte åker till hallsta. :( hade jag/vi vetat om det hade du ju kunnat bo i vår stuga, har en 6pers stuga på 3 personer. :p
    Men att sminka inför en bal kan inte vara helt fel heller, du får ta lite kort och visa upp :) älskar baler :)

    Ska bli spännande att se vad du och ann har lyckats få till. väntar med spänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *