Idag slutar den.

Idag slutar den.


Ja idag vid midnatt avslutas tävlingen med godsaker från frozza, depend, fluffbabes & bags & fashion.

Jag tänkte byta om nu och våga mig iväg till gymmet. Jag hoppas verkligen att ingen annan är där annars kommer jag knappt våga gå in. Jag vet inte varför man jag hatar att träna när andra är på gymmet. Jag känner mig så felplacerad och uttittad när jag är ensam. Går mycket bättre om jag är där med någon. Men jag ska i alla fall gå dit och "kolla läget" annars kanske jag går hem och tränar efter någon träningsdvd istället ;)

Fan är det ingen som kan flytta till urskogen och börja träna med mig regelbundet?! ;)

edit: tror ni inte att det var folk där så jag inte vågade mig in ens en gång? Det här är så jag. Och här är "familjen" hemma så jag törs inte ställa mig framför någon träningsdvd heller. Fan ska jag göra nurå? Visst jag tog en morgonpromenad i morse och fick mig en till nu men jag känner att det inte räcker riktigt.

11 svar på ”Idag slutar den.

 1. OM dom tittar är de för att du är så fruktansvärt vacker, ha en mysig helg.

  När jag är nere brukar jag titta in till din blogg, den får en att må genast mycket bättre

 2. Jag brukar alltid köra ett eget styrketräningspass hemma. Går svinbra (och det går att göra instängt i ett rum) :P

  Bara att köra på situps, armhävningar, rygglyft, rumplyft, benlyft… ja allt man kommer på! Och så bestämmer man sig i förväg hur mkt man ska göra av varje. Tex 30situps, 3 gånger. 10 armhävningar 3 gånger osv.. :)

 3. Du är likadan som mig.. Jag gillar inte heller att träna när folk är ser på.. :S Man känner sig såå uttittad.. Tankarna går i huvuet.. Jag får för mig att dom tänker: "Hon behöver ju verkligen vara här! Varför har hon inte gått hit tidigare".. osv.. Det är ju inte direkt nätt som hjälper ens självförtroende.. :/

 4. Hej kära du!

  Självklart är jag med i din tävling, och jag har länkat till den i min blogg. =)

  HOPPAS JAG VIIINNER!

  /Chloe

 5. Menar du att du skippar träning på gym när det är andra där? När du väl tagit dig dit? Men det får du inte göra! Alla är så upptagna med sin egen nojjighet så inte bryr de sig om dig. Och de som skulle bara ha gått dit för att go på andra-skit i dem!

 6. Gå & simma kanske? Känns lite mindre pinigt iaf. Håller mej undan gym helt jag men känner att jag nu de sista kilorna hade behövt nå extra men vet inte vaaad.. Finns ju inte så mkt här känns det som

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *