idolbilden.

idolbilden.

hamnade på ”idolbilden” som är någon sorts tävling och vem hittade jag där om inte mig själv? haha ;) Tilda har tydligen skickat in illustrationen hon gjorde av mig förut som ett bidrag, jättekul! :) Man får rösta på tre idolbilder så självklart la jag rösten på den av mig och sen två andra jag gillade ;)

Första priset är en resa för två till Prag så det är klart jag vill skicka iväg Tilda på en liten tripp! :) Gillar du illustrationen hon gjort av mig så kila in HÄR och lägg en röst på bild nummer 96 ;) Tar det som en komplimang att jag fick synas bland en massa Kenza, Stina Lee, Foki etc ;)

6 svar på ”idolbilden.

  1. Grattis att hamna där, stolt man blir. Du en tjejkväll hemma hos mig vore ju skit kul:-) Vi hade ju så rackans roligt sist i källaren;-)

  2. fräsig bild :P

    Haha jo det var så att det blev inte godkänt på första, så jag skickade in igen med tre nya bilder, och strcäkte mig till 170 cm haha. Jag kanske lyckas växa :) haha

  3. Tihi, tack så mycket för din röst! :)
    Och visst tusan passar du bland de större bloggerskorna :) Hade jag fått bestämma hade din blogg varit betydligt större!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *