vad vill jag ha sagt..?

vad vill jag ha sagt..?

Annonsbild för mariart som fortfarande syns här och där :)

jag vet inte vad jag vill ha sagt egentligen. ska jobba 9 – 19 idag och sitter och försöker peppa mig själv att dagen kommer gå så fort så men det kommer den antagligen inte alls göra :P somliga dagarna har jag helt enkelt noll med lust.

just nu längtar jag bara efter nya äventyr i mitt liv.

16 svar på ”vad vill jag ha sagt..?

  1. Jag har 200kr på mitt konto att leva på resten av månaden, så att äta ute känns inte aktuellt ;) Och det blir vatten att dricka på Frimis för min del :P

  2. Hoppas du får en bra dag. Äventyren kommer säkert snart! :P Har precis läst en massa om Feng shui och enligt det så ska man slänga något gammalt om man vill ha plats för något nytt och spännande i sitt liv. ;) Kanske funkar?

  3. Vad roligt att du ska börja på mariart! Det är en bra skola (fast jag har ju förstås inget att jämföra med)! En underbar tid fylld av smink väntar dig! :)

  4. Usch vad tråkigt att jobba när man inte har lust men man måste ju ibland. Du får se det ifrån den ljusa sidan, man kan lika gärna vara på jobbet när det är så här tråkigt väder. :)

  5. Är det så? Ja där ser man.. =P jag tycker gult täcker alldeles utmärkt faktiskt, har testat olivfärgad concealer också, men tycker den får en grön nyans på huden också.. men jag vet inte.. man kanske ska testa =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *