igår blev det park lane.

igår blev det park lane.

lite förfest hemma hos anders och sedan åkte jag & Linda in till Park Lane och drack tequila och mötte upp någon bekant till Linda! riktigt trevlig kväll och jag hade roligt :) Var ju några veckor sedan jag var ut sist så det var väl dags nu! ;) imorse ringde dem dock från jobbet och undrade om jag ville jobba men jag kände mig inte så jättesugen på att jobba med blymössa och stå så nära kunderna när jag varit ut igår.

tro vad denna söndag har att bjuda på? bloggläsning, film & chips kanske?! ;) sounds lika a plan!

8 svar på ”igår blev det park lane.

  1. Så ni kom ut, vad roligt! Synd det är en bit till Göteborg för att festa. Annars hade det varit trevligt att gå ut tillsammans! =)
    BTW; Har frågestund i bloggen för första gången, något du vill veta om mig kanske? =)

  2. Å, vad jag blir sugen på utgång jag med när jag ser dina bilder! Synd bara att jag har så jäkla tråkiga kompisar och att de som jag brukar gå ut med har flyttat från stan. Men jag hoppas ju på flytt till hösten jag med – då ska det bli ändring! :)

    Alltså, angående designen så tycker jag att din bild är skitsnygg. Det är nog mer själva omställningen, att man inte är van vid det nya. Jag tycker att din förra var så jäkla snygg, det är nog det. Men kul om du fotar ny bild, det ska bli spännande att se! Dessutom är det ju jättekul om du ska modella lite – jag har saknat dina modellbilder. :)

  3. Nämen hade ni fest utan mig. Bra att du hade en trevlig kväll, du behöver och förtjänar det. Men nästa gång så måste du säga till så jag kan vara med också. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *