min beställning från yves rocher.

min beställning från yves rocher.

2 gloss, 2 mascaror, 1 löspuder & en duschcremé. 148,50kr betalade jag för detta lilla kalas! Yves Rocher hade sminkfrossa så jag passade på att beställa hem lite till min jobbväska (förutom duschcremén då) då smink går åt som smör i mitt yrke. Och när jag sminkar för någon annan så satsar jag rätt mycket på budgetprodukter! (mitt jobb betalar inte för åtgången på sminket nämligen och jag sminkar x antal personer varje dag vilket blir rätt mkt pengar för mig i längden)

Nu ska jag slänga i mig min frukost och bege mig till jobbet :)

17 svar på ”min beställning från yves rocher.

 1. Oh, jag gillar Yves Rocher! Här i Frankrike har butikerna verkligen piffat till sig (det var lite tantvarning på det tidigare) och de har mycket bra grejer!

 2. Men det är ju bra,där kan man ju hitta mycket fynd.Hur mycket handlar du för på ett år?Jag tänkte mer på ditt jobb o så.Det går väll åt en hel del.=)
  Kram

 3. Åhhhh jag blir SÅÅÅÅ frustrerad varje gång jag blir påmind om att du måste använda dina egna produkter!! Det är ju så sjukt kasst så det finns inte. Jag menar, hur många timmars lön går inte åt för dig till att köpa smink egentligen? Nej fy fan vad ruttet rent ut sagt. Hade man kunnat stämma dem för det skulle jag gjort det åt dig :P Haha

  Puss på dig skruttan! Hoppas vi ses snart.

 4. Hej!
  Är du medlem på GratisBio? Tänkte att du borde vara det eftersom du verkar handla mycket hos Yves Rocher, och du får poäng för det om du gör det genom GratisBio..
  Du kanske redan är medlem men ville bara tipsa dig ifall.. :)

  Om du inte är får du gärna skriva mig som ”värvare” :) ”Ankitt”

 5. Hur fungerar det där löspudret tycker du? mitt löspuder är slut och ekonomin tryter nämligen så är alltid bra att kolla om det är prisvärt! :)

 6. jääääättegammalt inlägg…. men jag hoppas du ser min kommentar ändå. har precis gjort en fetingbeställning från yves rocher och klickade bland annat hem de där löspudret. hur tyckte du att det var? höll det bra? kan du jämföra med något annat?? har ingen erfarenhet av luminelle eller yves smink.

 7. Världens mest efterblivna kommentar men endå! Jag har tänkt beställa hem några produkter från yves rocher men är lite osäker på sidan är säker? Kan man beställa postårdsavgift? hoppas du svarar! Behöver verkligen veta så snarast som möjligt :)

  1. Hejsan!

   Jag har beställt därifrån flera gånger och det har fungerat utan problem :) Jag har betalat med visa kortet på en gång och det har varit jättesäkert :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *