Igår kom jag hem från Hallstahammar!

Igår kom jag hem från Hallstahammar!

Bild på mina tjejer från Lördagskvällen. Här är vi på väg till hotellet för att äta fläskfilé och potatisgratäng samt sallad. Emelie, Veronica, Therese och Ingela.

Jag var såklart också med ;) Tog inga fler bilder under Lördagskvällen av någon anledning. Fotat ovanligt lite under helgen men men ;) Var ganska tidigt i säng i alla fall eftersom jag skulle upp på Söndagen och leka modell :)

På Söndagen så fick jag leka lite modell för Veronica :) Therese var fotoassistent och Ingela var snäll och tog lite behind the scene bilder till mig eftersom jag hade så dåligt med bilder från fredagen och lördagen ;) Tack pinglan!

Vi bytte lite location innan vi gav oss för dagen och åt riktig modellmat: pizza! ;) Sen brummade vi hemåt pinglan och jag.

Under fototräffen så kunde man beskåda några bilder av mig och andra modeller i samlingsrummet som Christer printat för att göra lite reklam för Xdesign – xdr.se..och självklart höll dom på att bygga om hemsidan ;) Det skulle egentligen vara en till bild av mig men den hittade jag tyvärr inte igen, lite synd för den ville jag rama in och slänga upp på väggen så jag kunde vara lite ego ;) Får ta det den dagen jag flyttar istället.

Haft en underbar helg på fototräffen i Hallstahammar i alla fall. På en fototräff så träffas modeller, makeupartister och fotografer och bara har roligt och skapar bilder ihop! Nu väntar jag bilder som både makeupartist och modell från 5 olika fotografer! Ska bli spännande att se om det blev något som jag borde printa till portfolion :) Har inte fått några bilder än men det kommer väl ;)

9 svar på ”Igår kom jag hem från Hallstahammar!

  1. Det kostar att ha med sig bagage som man checkar in på Ryan Air – det ingår 10 kilo handbagage (EN väska) på flyget sen får man betala om man vill ha med sig fler. När jag och P åkte till Rom tog vi med EN incheckad väska och betalade runt 300 för det. Sen kostar det också med reseförsäkringar om man vill ha det (jag brukar välja INGEN försäkring eftersom jag har hemförsäkring och man får en speciell om man bokar med visa-kortet)…. sen kostar det att betala med kort när man betalar resan också, så det tillkommer ytterligare någon hundralapp, så att du vet om det ;)

  2. Vi var i Rom 4 nätter, fyra hela dagar…. när vi åker till Paris så tar vi bara 2×10 kilo…. det beror på vad man ska ha med sig! Tänk på att i handbagaget får du INTE ha några stora flaskor eller skärande föremål, som nagelsaxar, ögonbrynsnoppare m.m. och sånt där :) Det är lite att tänka på – det kan vara skönt att ha en väska att packa lite mer kläder i för att gå ut på kvällarna m.m. ;)

  3. Haha, det har jag också haft. Det är smidigt att bara gå på flyget utan att checka in bagage… samtidigt är det skönt att ha ett bagage så att man kan ta med lite ”mer” om man vill ha något fint till någon kväll eller ett par extra skor – jag har ju min kamera som väger runt 3 kilo dock ;) Samtidigt kan det också vara skönt att ha bagage om man shoppar något när man är iväg… man får ju inte ta med vätskor hem heller, om man nu hittar någon parfym eller liknande…. du får suga lite på den karamellen ;)

  4. Jag är likadan som du – det är alltid skönt att ha med sig något extra ;) Och så kanske man vill shoppa något när man är där ;) Jag har hemförsäkring som täcker resor – bara extra behövs om man är borta mer än 45 dagar ;) Annars så får man också försäkring när man betalar med sitt VISA-kort – jag är inte jättehaj på hur mycket det täcker, men jag brukar välja utan försäkring :)

  5. Men är du vacker eller är du vacker. En sann daltös. ;)

    Och ja. Red Riding Hood trodde jag skulle vara sketabra men icke.

    Jag har fortfarande inte fått mitt jobbschema för sommaren, skandal. Men snart kan vi planera ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *