Utlottning: Isadora Wonder Nail South Beach.

Utlottning: Isadora Wonder Nail South Beach.

Jag fick hem South Beach för ett tag sedan (läs om det här) och eftersom jag redan äger det lacket så tänkte jag att någon av mina härliga läsare skulle få ta del av det istället! :) Orange är en av nyanserna som verkligen gäller i sommar så det känns lite extra roligt att det är South Beach någon av er ska få hem.

Allt ni behöver göra för att ha chansen att få detta hemskickat av mig är att ni kommenterar detta inlägget och skriver att ni gärna vill ha det :) Jag låter inlägget vara öppet för kommentarer tills måndagen den 6:e Juni så drar jag en vinnare dagen efter där :)

73 svar på ”Utlottning: Isadora Wonder Nail South Beach.

 1. Jag vill jag vill, nagelack RULES!!!!

  Alltså jag vill ”gärna vill ha det”

 2. Tjo! :D

  Jag är jättegärna med och deltar. Jag är väl lite små feg när det kommer till starka färger då jag oftast har mörkare så det skulle vara kul att testa något nytt för en gångs skull.

  Ha det så super bra!

 3. jag vill jättegärna ha det! har just lyckats spara ut mina naglar så vore kul med en fin färg på dom :)

 4. Jag skulle inte tacka nej till den! Superhärlig färg! :D
  Och så har inte vi den frägen heller ;)

  sv; jaa, ta ditt pick och pack och hälsa på i Oslo snart! Gästrummet är alltid ledigt för dig vettu ;)

 5. Jag vill gärna ha det! Är ute efter det perfekta orange lacket, perfekta nyansen då, behöver ett orange lack i min samling, och denna har jag varit sugen på så det hade varit en riktigt passande sommar vinst!

 6. Den där färgen har jag suktat efter länge nu, det har varit slut länge i butikerna här omkring jag bor. Så jag vill så gärna vinna det nagellacket =)

 7. Åh jag vill HA! Jag lever för nagellack (min enda kreativa syssla sen jag blev förälder för tre månader sedan är att måla naglarna) och det där var ju bara för jävla snyggt alltså.

 8. Åh jag vill!
  Jag är verkligen en nagellacksfantast, har inte varit utan nagellack på naglarna sen typ september – oktober 2010. Dock utökar jag mitt nagellacksförråd sällan för pengarna räcker inte till. Jag har spanat in nagellacket länge, men 70 kr för ett nagellack är lite dyrt för min budget.

 9. Hejsan jag skulle jätte gärna få hem nagellacket då det ser as snyggt ut och kan föreställa mig en sommarkväll med den färgen och även så skulle det passa till min avslutningsoutfit.

 10. Jag var den enda som inte fattade vilket inlägg. Stupid me! Måste ju testa här också då. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *