Igår stängde jag av min mobil – vilken befrielse!

Igår stängde jag av min mobil – vilken befrielse!

Igår stängde jag av min mobil – vilken befrielse!

Igår mådde jag inte alls bra & kände att jag ville vara utan sociala medier hela dagen. Jag blir så matad med intryck av alla skärmar att jag kommit på mig själv att avfölja många med ”perfekta liv”/ titta mindre överlag redan. Jag kände att enklaste sättet att undvika det eviga scrollandet vara att inaktivera facebook (för den gör pop-up notiser till mig på min dator som jag inte vet hur jag stänger av) & Sen stängde jag kort och gott av min mobil.

Brukar ni stänga av er mobil?

Min I´m a Batcorn fick ligga orörd och istället så läste jag klart en bok för första gången på över 1 år! Byvalla – så lättläst bok att min trötta hjärna faktiskt klarade av den! ♥ Riktigt bra feelgood dessutom så jag har redan beställt hem uppföljarna från Adlibris. Idag satte jag inte igång mobilen förrän efter lunch då jag skulle ut och gå och ville ha tillgång till Spotify. Jag skulle vilja kunna stänga av alla funktioner i mobilen med en knapptryckning förutom kameran och Spotify. Jag vet inte om det går? Flygplansläge fungerar ju kameran i men jag har inga offlinelistor (dåligt med utrymme) så då funkar ju inte Spotify.

Det här är något jag tänkte göra oftare för min egen skull. Det var faktiskt riktigt skönt och det kändes inte direkt som att någon saknade mig & jag tyckte bara det var skönt att inte börja slö titta på mobilen ”hela tiden” vilket jag gör ganska så enkelt när jag är ensam. Min skärmtid igår bestod av att blogga och läsa lite bloggar, det kändes som det räckte.

Helt klart ett av mina bättre beslut den här helgen! ♥ Annars har jag varit och tittat på filmen Unga Astrid ikväll och gillade massor! Den borde ni gå och se :) Dags att gå och duscha och böra bege mig mot sängen. Imorgon är det måndag igen och jobbet kallar! :)

Hoppas ni haft en fin helg allihopa?! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *