24 svar på ”I’m with fur.

 1. Muffinsarna blev riktigt goda! Jag älskar kanel, så därför använder jag mig ofta av det som extra ingrediens. =) Ha det fint i helgen.

 2. Egentligen inte. Har två prov efter lovet som jag äönnu inte börjat plugga till, samt en fransk bok att läsa lite i, skriva en fransk filmpresentation och göra fysik. Höstlov !? Njaa… egentligen inte.

 3. hur fick du jobb som modell? =) Du är väldigt vacker! Svara gärna i mitt kommentarsfält så jag inte missar svaret.

  stora kramar

 4. bra att det är fejk tummen upp :) snygg var den också :)

  jag brukade också kolla på sailor moon när jag var mindre hehe :)

  men nu har jag bytt till en annan utklädningsoutfit men ingen får veta vad det är :p tssss

 5. Jag stog och taffsade på den idag oxå. Men jag insåg att jag redan hade en halvpäls. Haha. Skinnärmar och päls över röst och rygg. Med ett liknande skärp. Den får räcka. :D

 6. Den där kikar jag på varje gång jag gör förbi deras skyltfönster, så snygg! Önskar jag kunde köpa…men som sagt inget jag kan använda speciellt länge så de känns onödigt hihi puss!

 7. ÅH! Tycker det är så snyggt med fuskpäls, såg en assnygg på BikBok men jag är så pank just nu så jag vågade inte ens kolla prislappen :D

  Tack förresten!

 8. Ja, just det.

  Tänkte höra med dig om du har lust att vara med i ett collage där du, jag , sassy och shoebox har våra pälsar på oss. Jag tar på mig att pyssla ihop collaget, det enda jag behöver är såklart en helfigursbild på dig med pälsen på i en snygg pose =) Sedan skickar jag det färdiga collaget till alla att lägga upp i bloggen.

  Fick idén när jag la upp detta inlägg :

  http://morgondimma.blogg.se/2008/october/faux-fur-love.html#comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *