Imorgon ska jag på sommarmingel!

Imorgon ska jag på sommarmingel!

Jenny som jobbar med Modeflickan skickade denna inbjudan till mig tidigare och efter lite funderande så bestämde jag mig för att åka då det var väldigt länge sen jag var i Stockholm! Var lite krångel med sovplats först men sen sa Ann att jag kunde sova hos dom så jag ska våldgästa Ann en natt tänkte jag :) Hon bor på världens roligaste väg cirka 1 timme utanför Stockholm så jag kommer åka hem till henne i tid på fredagen men jag kommer hinna med bloggminglet den utsatta tiden i alla fall :) På Lördagen kommer jag börja dagen med att sminka en modell till Ann och sen lutar det åt att jag nog rör mig hemåt redan på Lördagen. Ville på Gröna Lund på Lördagen egentligen men hittar ingen att gå med och orkar inte leta mer så lägger nog ner den planen :) Tråkiga vänner jag har ;) *pikar alla jag kommit ihåg att fråga* hahaha! ;D Går inte Stockholmare på Gröna Lund?! ;) Parkerar kanske bilen lite utanför Stockholm och åker och hälsar på Elin och deras fotobloggträff innan jag åker hem bara :)

Kommer nog bli en väldigt kort men intensiv liten tripp men hoppas jag ska få ut så mycket som möjligt av den och hinna träffa några av mina vänner i alla fall :) Får göra ett mer planerat besök en annan helg kanske :) Få se om jag kanske kan lyckas tvinga med mig pojkvännen dit en helg så jag kan visa honom staden jag älskar och saknar ibland :)

8 svar på ”Imorgon ska jag på sommarmingel!

  1. Låter kul! Hoppas du får det kanon i huvudstaden och att du kommer iväg till Gröna Lund :)

  2. Nejmen, miljoners tack, fina, duktiga du! :)
    Vore roligt att styra ihop nått & fotografera på nästa Hallstaträff,
    eller om vi kan planera in nått innan. Med Tess & Veronica med kanske?

    Hoppas allt är bra med dig :) Kram

  3. Oj då! Idun Minerals, Cara Collection, The Body Shop, Rosenserien m.m. Ska bli spännande att se vad du får i din goodiebag! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *