Recension: Isadora Bold tip eyeliner.

Recension: Isadora Bold tip eyeliner.

I Julas så fick jag bland annat denna eyeliner i julklapp från jobbet (vi får redan välja lite själva vad vi vill ha) och nu börjar den bli lite gammal och trött så tänkte recensera den innan jag måste slänga den.

Om produkten: Flytande eyeliner ger en kaxig, bred kontur. Den diagonalskurna applikatorn möjliggör den perfekta, breda linjen i ett drag. Det supersäkra sättet för felfri eyeliner! Intensivt karbonsvart.  2 in 1 diagonalt skuren applikator för bred eller tunn linje. Vattenresistent formulering som sitter länge. Torkar snabbt.

Nu har som sagt denna produkten börjat ta slut så den är inte riktigt lika svart som jag upplevt den tidigare. Som ni ser på första så kan man göra både breda linjer och smalare med denna eyeliner. På andra bilden har jag spolat varmt vatten på handen i cirka 30 sek innan den började lösa upp sig och när jag drog fingrarna över så löste den upp sig helt. Det är bra hållbarhet på denna när jag använt den, aldrig upplevt att den smälter eller kladdar om jag blir varm.

Jag tycker att denna är väldigt enkel att jobba med och jag föredrar ju att ha lite tjockare vingar så till det passar den perfekt! Vill ni ha en smalare vinge bör ni nog testa en annan eyeliner men gillar ni en tjockare vinge är denna perfekt! Den sitter grymt bra under dagen och den har räckt väldigt länge för mig så den är verkligen värd sina pengar tycker jag!

Pris: Cirka 100kr och finns hos kicks, åhlens och andra som säljer isadora makeup.
Köpa igen: Ja denna får gärna finnas i min sminkväska jämt!

7 svar på ”Recension: Isadora Bold tip eyeliner.

    1. Jag har märkt att jag tycker de flesta eyeliners är enkla att använda numera..kanske för att jag typ alltid använder det ;) hehe! Så fortsätt öva! ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *